Ahmet Türk‘ün Burnunu Kıran Çelik‘in "Plan Yapmayın Plan" Türküsüyle Seçim Turu

Samsun‘da, DTP‘nin eski genel başkanı Ahmet Türk‘e saldırarak burnunu kıran ve bağımsız milletvekili adayı olan İsmail Çelik‘in Samsun sokaklarında "Plan Yapmayın Plan" türküsüyle seçim turuna çıkması dikkat çekti.

Ahmet Türk‘ün Burnunu Kıran Çelik‘in 'Plan Yapmayın Plan' Türküsüyle Seçim Turu
12 Nisan 2010 tarihinde Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi‘nde başlayan ‘Bulanık Olayları‘ davasını izlemek için Aysel Tuğluk, BDP Muş milletvekilleri Sırrı Sakık, Nuri Yaman, Bitlis Milletvekili Nezir Karabaş ile birlikte Samsun‘a gelen kapatılan DTP‘nin eski genel başkanı Ahmet Türk‘e adliye çıkışında yumruk atan İsmail Çelik, tutuklanarak cezaevine konulmuştu. İsmail Çelik, 68 gün cezaevinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Türk‘ün burnunu kıran İsmail Çelik, bağımsız milletvekili adayı olduktan sonra diğer milletvekili adayları gibi propaganda yapıp kendisine destek istedi. Babası Ali Çelik‘in idaresindeki seçim aracıyla Samsun sokaklarında tur atan İsmail Çelik‘in seçim aracından sözleri Ozan Arif‘e ait İsmail Türüt‘ün seslendirdiği "Plan Yapmayın Plan Tutmaz Karadeniz‘de" türküsünün seslendirilmesi dikkat çekti.

Kaynak: İHA