Yardım Sevenler Bölge Toplantısı Veda Yemeğiyle Sona Erdi

Ordu‘nun Fatsa ilçesinde düzenlenen Türkiye Yardım Sevenler Derneği‘nin bölge toplantısı veda yemeğiyle sona erdi.

Ordu‘nun Fatsa ilçesinde düzenlenen Türkiye Yardım Sevenler Derneği‘nin bölge toplantısı veda yemeğiyle sona erdi. Yalçın Hotel Resort‘ta verilen veda yemeğine, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Yücetepe de katıldı. Veda yemeğinde Yardım Sevenler Derneği‘ne katkıda bulunanlara plaket takdim edildi. Türkiye Yardım Sevenler Derneği 2.Başkanı Hasibe İmre yaptığı konuşmada, bir arada olmanın, güzel anıları paylaşmanın, kendileri için mutluluk verici olduğunu belirterek, "Bu tür

toplantılarda birbirimize olan sevgimizi saygımızı tazeliyoruz. Ordu ilinden çok güzel anılarla ayrılıyoruz. Fatsa çok şirin bir ilçemiz. İnsanların konuk severliği ve doğa güzelliğiyle ülkemizin cennet köşelerinden bir yer. Biz bu keyfi yaşadık. Ziyaret ettiğimiz Kabakdağ köyü de eşsiz bir doğa harikası" dedi.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Fatsa Şubesi Başkanı Nimet Koç ise, 3 günlük Ordu ve Fatsa‘da yapılan bölge toplantısında çok güzel dostluklar kazandıklarını belirterek şöyle konuştu: "Tüm şube başkanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Genel Başkanımız rahatsızlığından dolayı bu toplantıya katılamadı. Kendisine acil şifalar diliyoruz."

Yardım Sevenler Derneği Fatsa Şubesi‘ne verdiği emeklerinden dolayı Başkan Nimet Koç‘a, Başkan Yardımcısı Tülin Ömeroğlu‘na ve Yönetim Kurulu Üyesi Ceyhan Erarslan‘a birer altın rozet takıldı.

Kaynak: İHA