MHP kasetleri Mehmet Ekici video (Farklı ülkücülük MHP kasetleri)

MHP kasetleri istifa getirdi. MHP kaset skandalı ile zor günler geçiriyor. MHP Mehmet Ekici kaset skandalı ortalığı karıştırdı. www.farkliulkuculuk.com sitesi MHP kasetlerini yayınlayınca istifalar peşpeşe geldi. Farklı ülkücülük MHP kasetlerini daha öncede yayınlanmıştı.

MHP kasetleri Mehmet Ekici video (Farklı ülkücülük MHP kasetleri)
MHP kasetleri istifa getirdi. MHP kaset skandalı ile zor günler geçiriyor. MHP Mehmet Ekici kaset skandalı ortalığı karıştırdı. www.farkliulkuculuk.com sitesi MHP kasetlerini yayınlayınca istifalar peşpeşe geldi. Farklı ülkücülük MHP kasetlerini daha öncede yayınlanmıştı.MHP Mehmet Ekici şok görüntülerin ardından istifa etti. MHP Mehmet Ekici ve diğer adayların istifası ile şokta. MHP Mehmet Ekici videosu kamuyonu meşgul etmeye devam ediyor. MHP kasetleri çıkan kişiler bundan sonra ne yapacak merak konusu

MHP’de bugün şok gelişmeler oldu. MHP Kasetleri ortaya koyan internet sitesi bir video yayınladı.MHP yeni kaset 18 Mayıs idda eden Farklı ülkücülük adlı internet sitesinin bu videoları yayınlamasıyla MHP’de üst düzey yöneticiler istifa etmek zorunda kaldı.MHP kaset görüntüleri olduğu söylenen kurmaylar istifa etti MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Osman Çakır, MHP Genel Başkan yardımcısı Mehmet Ekici, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ümit Şafak, MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, Başkanlık Divanı Üyesi Mehmet Taytak ve MHP Genel sekreteri Cihan Paçacı istifa etti. Şimdi neler olucak. Farklıülkücülük adlı sahibi belli olmayan ve arkasında kim olduğu belli olmayan site Mehmet Ekici kasetini yayınlandı.MHP’nin önemli isimlerinden olan Mehmet Ekici’ye yapılanları doğru olmadığı ve temiz siyaset anlayışına ters olduğunu söylemek yanlış olmaz. Kimler İstifa etti? MHP yeni kaset 18 Mayıs iddaları yalan olduğu yönünde ihtimaller var. Farklı ülkücülük şimdi ne yapacak?

MHP KASET SKANDALI VİDEO 1 TIKLAYINIZ
MHP KASET SKANDALI VİDEO 2 TIKLAYINIZ
MHP KASET SKANDALI VİDEO 3 TIKLAYINIZ
MHP KASET SKANDALI VİDEO 4 TIKLAYINIZ
MHP KASET SKANDALI VİDEO 5 TIKLAYINIZ
MHP KASET SKANDALI VİDEO 6 TIKLAYINIZ
MHP KASET SKANDALI VİDEO 7 TIKLAYINIZ
MHP KASET SKANDALI VİDEO 8 TIKLAYINIZ
MHP KASET SKANDALI VİDEO 9 TIKLAYINIZ

MHP kasetleri Mehmet Ekici video (Farklı ülkücülük MHP kasetleri)

DOĞRU KARŞILAYAMAYIZ
Kaset içinde yer alan görüntüleri savunmanın mümkün olmadığını dile getiren Yeniçeri “ Biz bir ahlak inanç ve değerler sistemine sahip bir toplumuz ve böyle bir anlayışa sahibiz. Ahlaki zafiyetleri bulunan ve kendini taşıyamayan, iradesini kontrol edemeyen bir takım insanların yaptıkları şeyler herkesi üzer ve bununda doğru bulunması veya doğru karşılanması söz konusu olamaz.” dedi

Farklı Ülkücüler gerçekten farklı. Söyledikleri gibi yeni kasetlerin yayına verilmesi için kolları sıvadılar. MHP yönetimine verdikleri sürenin 18 Mayıs saat 10.00'da dolmasına saatler kala kasetleri yayınlanacak üst düzey MHP'lilerin isimlerini ve kaset içeriklerini https://farkliulkuculukk.blog.com/ adlı sitede açıkladılar.

"Farklı Ülkücüler" internet sitesinin MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici'ye ait olduğu iddia edilen görüntüleri yayınladı. Bu yayının ardından kasetleri olduğu iddia edilen isimler birer birer MHP'deki görevlerinden ve milletvekillikleri adaylığından istifa ettiğini açıkladılar.

Sabah, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Osman Çakır, MHP Genel Başkan yardımcısı Mehmet Ekici, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ümit Şafak, Başkanlık Divanı Üyesi Mehmet Taytak ve MHP Genel sekreteri Cihan Paçacı istifa ettiklerini açıklamışlardı.

Ve son olarak, MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı da istifa ettiğini açıkladı

Kendilerini MHP'li olarak tanıtan Farklı Ülkücüler sahte milliyetçiliğin dayatıldığını öne sürerken, MHP üst yönetiminin de devşirmeler, ulusalcılar, ayyaşlar ve ahlaksızlardan oluştuğu iddia ediliyor.

Farklı Ülkücüler kasetleri çıkarılan kişilerin bilgilerinin daha önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ve kendilerine iletilmesine rağmen bilerek ve isteyerek görevlerinde tutuldukları savunuluyor.

Farklı Ülkücüler adlı grup yaptıklarının tehdit ve şantaj olmadığını öne sürerek, tehdit ve şantaj menfaat için olur bizim tek amacımız MHP teşkilatındaki uygun olmayan kişilerden temizlek deniliyor.

Burada adı geçen kişilerin kendi iradeleri ile istifa ederlerse onlarla ilgili görüntüleri yayınlamayacaklarına söz verdikleri ifade ediliyor.

İstifa etmemeleri halinde herbiri ile ilgili görüntüleri sırasıyla yayınlayacaklarını iddia ediyorlar.


İşte yeni kasetleri olduğu edilen MHP yöneticileri.

1 - Farklı Ülükücüler İlk sıraya MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekinci'yi koymuş. Mehmet Ekinci'nin Keçiören'de öğretmen tutkusunu içeren kaseti olduğu iddia ediliyor.

2 - İkinci sırada yine MHP Genel Başkan Yardımcısı Osman Çakır var. Osman Çakır'ın da Yenimahalle'de sekreteri ile yaşanan zahmetli fantazilerine ait görüntüler olduğu öne sürülüyor.

3 - Üçüncü sırada MHP Genel Sekreteri Mustafa Cihan Paçacı yer alıyor. Cihan Paçacı'nın ise evli ve çocuklu sekreterlerle çok özel ilişkileri olduğu iddia ediliyor.

4 - Dördüncü sırada MHP Başkanlık Divanı Üyesi Mehmet Taytak var. Mehmet Taytak'ın Siarm'da parti stratejisi görüşmeleri ve kadınlarla çok renkli dakikalar geçirdiği iddia ediliyor.

5 - Beşinci sırada MHP Genel Başkan Yardımcısı Ümit Şafak var. Ümit Şafak'ın da Siarm'da parti stratejisi görüşmeleri ve kadınlarla çok renkli dakikalar geçirdiği iddia ediliyor.

6 - Final olarak MHP'nin en flaş ismi MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Deniz Bölükbaşı'nın kasedi olduğu iddia ediliyor. İnternet sitesinde Ahmet Deniz Bölükbaşı'nın yıldızı parlayan bayan danışmana ve Bahçeli'ye hakaretler ettiği iddia ediliyor.

Ayrıca Ahmet Deniz Bölükbaşı'nın A Takımı ile birlikte olduğu bir ortamda milli ve manevi değerlere çok ağır hakaret ve küfürler edildiği öne sürülüyor.

Ayrıca eski bir bakan eşi ile çok özel fantazilerini içeren kasedin olduğu iddia ediliyor.

Farklı Ülkücüler bu isimlerin kendi istekleri ile istifa etmeleri halinde görüntüleri yayınlamayacaklarına söz veriyorlar. Aksi halde yayınlayacakları ifade ediliyor.

Türkiye Gündemi'ne bomba gibi düşen Farklı Ülkücüler'in iddiaları MHP üst yönetimi ve MHP tabanından uzun süre tartışılmaya devam edecek.

TİB sitelere ‘Görüntüleri silin’ diyor

MHP’de, dün üst üste 6 istifanın gelmesine neden olan görüntülerle ilgili olarak Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) da, inceleme başlattı. TİB’e öğlen saatlerinde konuyla ilgili olarak ihbar geldiği ve bunun üzerine harekete geçildiği belirtildi. TİB yetkililerin yaptıkları incelemelerde söz konusu görüntünün müstehcenlik içerdiğini belirlediklerini, bunun üzerine sitelere görüntünün kaldırılması için bildirimde bulunduklarını söyledi. Bu talep yerine getirilmezse ise, ilgili sitenin kapatılmasına kadar giden süreç devreye girecek. Kaç sitenin uyarıldığı ise açıklanmadı.

TOPLAM İSTİFA 10'A ÇIKTI

Daha önce çıkan kaset skandalları sonrası Recai Yıldırım, Metin Çobanoğlu, İhsar Barutçu ve Bülent Didinmez istifa etmişti. Son 6 istifa ile birlikte sayı 10'a çıktı. Böylece MHP lideri Bahçeli'nin A takımı olarak bilinen isimler partiden ayrılmış oldu.

İşte kaset skandalları sonrası istifa eden 9 isim:
Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu,
Genel Başkan Yardımcısı Recai Yıldırım,
Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez,
Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici,
Genel Başkan Yardımcısı Osman Çakır,
Genel Başkan Yardımcısı Ümit Şafak,
Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı,
Genel Sekreter Cihan Paçacı,
Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Taytak
İstanbul eski il Başkanı İhsan Barutçu.

Metin Çobanoğlu video, Recai Yıldırım video, Bülent Didinmez video, Mehmet Ekici video, Osman Çakır video, Ümit Şafak video, Deniz Bölükbaşı video, Genel Sekreter Cihan Paçacı video, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Taytak video, İhsan Barutçu video kasetleri gündeme bomba gibi düştü.

"Kaçamak yaptım ama çeken alçak"

MHP'de istifa edenlerden biri konuştu: "Benim görüntüm yayınlanmadı. Ama bu görüntüleri görünce kaçamağım olduğu için ben de istifa ettim." Habertürk gazetesi köşe yazarı Balçiçek İlter, bugünkü yazısında (adını vermediği) MHP'den isitfa eden bir isimle yaptığı konuşmaya yer verdi.

İstifa eden MHP'li 'Kaçamak yaptım ama çeken alçak' diye konuştu: 'Benim görüntüm yayınlanmadı ama dünkü kasette çocuğa yer vermek nasıl vicdansızlıktır. O kadını ve çocuğu deşifre etmek nasıl bir insanlıktır. Bu görüntüleri görünce kaçamağım olduğu için ben de istifa ettim.

(...) Kaçamak dahi olsa, bir kadının deşifre olması yerine milletvekili olmamayı tercih ederim. O kadınların günahı ne? Yapanlar müthiş organize, bizi izlemeye almışlar. Kadınları, cepleri, ev telefonlarını dinlemişler.'