Ak Parti Milletvekili Adayları Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Uşak Milletvekili Adayları, seçim çalışmaları kapsamında Banaz ilçesine bağlı 8 köyde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ak Parti Milletvekili Adayları Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Milletvekili seçilmeleri halinde Uşak için hayata geçirmeyi planladıklarını projeleri ve hükümetin 9 yıllık hizmetlerini anlatan AK Partili adaylar 12 haziran seçimleri için oy istedi.

Banaz İlçesi’ne bağlı Derbent, Kızılhisar, Kaplangı, Düzlüceköy ile Merkeze bağlı Akbulak, Emirfakı, Selviler köyleri ve Büyükoturak Beldesi’ni gezen AK Partili adaylar Dr. İsmail Güneş, Mehmet Altay ve Hazim Sesli, vatandaşların sorunlarını dinledi. AK Parti hükümetinin köylere yaptığı ve yapmayı planladığı projeler hakkında fikir alışverişinde bulunan AK Partililer, hedeflerinin 3 milletvekilliğini de kazanmak olduğunu ifade ettiler.

Derbent Köyü’nde vatandaşlara hükümetin sağlık alanında yaptığı hizmetleri anlatan AK Parti 1. sıra Milletvekili Adayı Dr. İsmail Güneş, 2023 Türkiye hedefi için bu yola çıktıklarını kaydetti. Hastaneler arası ayrımın AK Parti tarafından sona erdirildiğini ve sağlıktaki hizmet kalitesinin gelişmiş ülkeler seviyesine yükseltildiğini belirten Güneş, Uşak’ın kısa süre sonra modern bir hastane binasına kavuşacağını dile getirdi. Yeni hastane binasının inşaatının devam ettiğini de hatırlatan İsmail Güneş, seçimlerden sonra Uşak’a sağlık alanında yatırım yapmayı sürdüreceklerini belirtti.

AK Parti 2. sıra Milletvekili adayı Mehmet Altay ise 12 Haziran’da yeniden iktidar olacaklarını iddia etti. Seçimlerden sonra kalıcı demokrasi için yeni anayasa çalışmalarını başlatacaklarını da kaydeden Altay, insan hak ve özgürlüklerinin önemine değinerek “Türkiye’ye yakışan, sivil, özgürlükçe ve katılımcı bir anayasa için çalışacağız” dedi.

Uşak’ın sahip olduğu potansiyeli harekete geçireceklerini öne süren 3. sıra adayı Hazim Sesli’de köylülere daha fazla istihdam ve üretim vaat etti. Sesli, Hamamboğazı termal tesislerine yatırımcı çekerek kenti dünyaya tanıtacakları iddiasında da bulundu.

Kaynak: İHA