Binali Yıldırım: İzmir’E Az Konuşan Ama Çok İş Üreten Bir Ekip Lazım

Eski Ulaştırma Bakanı ve AK Parti milletvekili adayı Binali Yıldırım, İzmir’de az konuşan ama çok iş üretin bir ekip olması gerektiğini belirtti.

Binali Yıldırım: İzmir’E Az Konuşan Ama Çok İş Üreten Bir Ekip Lazım
Eski Ulaştırma Bakanı ve AK Parti milletvekili adayı Binali Yıldırım, İzmir’de az konuşan ama çok iş üretin bir ekip olması gerektiğini belirtti. İzmirlileri birlik olmaya çağıran Yıldırım, devletin toplumun bütün kesimlerini kucakladığını ve insanlar arasında hiçbir ayırım gözetmediğini söyledi. Yıldırım, Ehl-i Beyt Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği (Caferi Derneği) ile Sivaslılar Derneği’ni ziyaret etti. Mardinliler Derneği üyeleriyle de kahvaltıda biraraya geldi. Ziyaretlerde konuşan Yıldırım, İzmir’in Türkiye’nin bir özeti olduğuna dikkat çekti.

Sivaslılar Derneği’nin gecesine katılan Binali Yıldırım, Sivaslıların önemli görevleri başarıyla yerine getirdiğini ifade etti. Yıldırım, hükümetin Sivas’a kazandırdığı hizmetlerin gururunu yaşadıklarını belirterek, “Sivas’a uçak seferleri başlatılıp kaldırılmış. Biz bu zulme ‘dur’ dedik. Ulaşım, iletişim, havayolları ve demiryollarında yönetimi Sivaslılara emanet ettik. Ağları her yere yayan müsteşarlarım da Sivaslı. Bundan gurur duyuyorum. Türkiye’nin gelişiminde hemşehrilerinizin mührü var.” diye konuştu.

Mardinliler Derneği’nin düzenlediği kahvaltıda ise İzmir’in bir Türkiye mozaiği olduğuna vurgu yapan Yıldırım, Balkanlar‘dan ve Anadolu’nun her tarafından gelen vatandaşların İzmir’de yaşadığına dikkat çekti. “Biz de artık İzmirliyiz.” diyen Yıldırım, şehrin problemlerini elbirliğiyle çözeceklerini vaadetti. Mardin eski milletvekilleri Muharrem Doğan ve Tevfik Ensari ile AK Parti İzmir İl Teşkilatı yöneticilerinin de katıldığı toplantıda, İzmir’e hizmet için yola çıktıklarını ifade eden Yıldırım, vaatlere değil icraatlara bakılması gerektiğinin altını çizdi. Binali Yıldırım, “Lafla peynir gemisi yürümüyor. Gitsinler çevre yoluna baksınlar, biz düzelttik. Adnan Menderes Havalimanı, köy limanı gibiydi; şimdi dış hatlar terminalinin yanına iç hatlar terminali de yapıyoruz. Biz hizmette siyaset olmaz diye yola çıktık, bu yolda devam edeceğiz.” dedi.