Erdoğan Bayraktar: İstikrarın Devam Etmesi İçin Destek İstiyoruz

AK Parti Trabzon milletvekili adayı Erdoğan Bayraktar, istikrarın devam etmesi için 12 Haziran’da destek beklediklerini söyledi.

AK Parti Trabzon milletvekili adayı Erdoğan Bayraktar, istikrarın devam etmesi için 12 Haziran’da destek beklediklerini söyledi.

İlçe ziyaretlerine aralıksız devam eden Bayraktar, Arsin ilçesine giderek vatandaşlar ve partililerle buluştu. AK Parti İlçe Başkanlığı önünde kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılanan Bayraktar, vatandaşlarla yakından ilgilendi. İlçedeki esnafları ziyaret eden Bayraktar, esnaflarla görüşerek istikrarın devam etmesi için 12 Haziran’da destek istedi. Ziyaretler kapsamında Arsin Gürsoylar Yardımlaşma Derneği’ne de uğrayan Bayraktar, burada işadamı Bahattin Gürsoy ile sohbet etti. Bayraktar, karşılaştığı çocuklara da oyuncak dağıttı. Daha sonra ise Arsin Belediyesi’ni ziyaret etti ve Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, Fındıklı Belde Belediye Başkanı Halil İbrahim Kalfaoğlu ile Atayurt Belediye Başkanı Hüseyin Fidan ile görüştü.

Arsin Belediyesi Konferans Salonu’nun açılışına katılan Bayraktar, “Arsin referandumda yüzde 80 evet oyu verdi ve şampiyon oldu. Referandumdaki desteğinizi milletvekili seçimlerinde de bekliyoruz." dedi.

Bayraktar’ın Arsin’deki çalışmaları, Muhtarlar Derneği’ni ziyareti ile son buldu.