Ak Parti'nin misyonu, Türkiye'nin modernleşmesi için bir fırsat

Ak Parti İstanbul Milletvekili Adayı Meltem Gürler, kendisine "Ak Parti'de ne arıyorsun" diye soranları anlamakta zorlandığını belirterek, Ak Parti'nin üstlendiği misyonu, Türkiye'nin modernleşme fırsatı olarak gördüğünü söyledi.

Ak Parti'nin misyonu, Türkiye'nin modernleşmesi için bir fırsat
Habertürk ekranlarında yayınlanan, Balçiçek İlter'in sunduğu Söz Sende programının dünkü bölümüne, Ak Parti İstanbul Milletvekili Adayı Meltem Gürler konuk oldu. Gürler, neden Ak Parti'yi seçtiğini anlattı.

Türkiye'nin değişmekte, dönüşmekte olduğunu gördüğünü belirten Gürler, "Ve bunun aslan payını da Ak Parti'ye veriyorum. Muhafazakarlar, kendilerini modernleştiren bir parti olarak görüyorlar Ak Partiyi. Aslında Ak Parti bir modernleşme projesi sadece" dedi.

Kendi bulunduğumuz noktadan bakarak Türkiye'yi değerlendirmek gibi bir lüksün olmadığını savunan Gürler, "Çok büyük bir kitle ki, bugün yüzde 50 civarında oy potansiyeli var Ak Parti'nin. Ve bu sandıklara yansıyacak, anketler de bunu gösteriyor zaten. Böyle bir durumda bu kocaman kitle aslında Ak Parti'yle kendisini ifade ediyor, kendisini yeniliyor ileriye doğru adım atıyor. Bunları görmek lazım, ben bunu çok kıymetli buluyorum" diye konuştu.

AK Parti'nin üstlendiği bu misyonu Türkiye'nin modernleşme fırsatı olarak gördüğünü ifade eden Gürler, "Ve bunun böyle görülememesini anlamakta zorlanıyorum. Yani sadece kendi durduğumuz yerden bakmamayı başarmak zorundayız" şeklinde konuştu.

"İnsanlar, 'sen Ak Parti'de ne arıyorsun diyorlar?' Ben de bu soruya şaşırıyorum" diyen Gürler, "Nerede olmam gerekiyordu? Ben hayatım boyunca statükoyu savunmadım, değişim benim için hep büyülü bir sözcüktür" ifadelerini kullandı.

Gürler, Ak Parti'de en çok kadın kollarında etkilendiğini de sözlerine ekledi.

BEYAZ GAZETE