Türkiye Gençlik Birliği Hasan Parkan’A Destek Verdi
19 Mayıs Atatürk’ü Anma ile Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle, Kayseri Bağımsız Milletvekili Adayı Hasan Parkan basın açıklaması yaptı.

19 Mayıs’ın tüm Türkiye’de kutlandığını belirten Parkan, çoğu siyasetçinin bayramı içten kutlamayacaklarını söyleyerek, “Türkiye’nin tam bağımsızlığını benimseyemeyenler, bayramı biçimsel olarak kutlarlar” şeklinde konuştu. Türkiye’nin en özgür insanlarının, en korkusuz insanlar olduğunu ifade eden Parkan, Silivri’de yatanların en korkusuz insan olduklarını sözlerine ekledi. Parkan son olarak, Türk milletinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ile Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.
Parkan’ın açıklamasından sonra, Türkiye Gençlik Birliği Kayseri Temsilcisi Sinan Sungur, Cumhuriyet Güç Birliği’nden aday olan Hasan Parkan’a destek vereceklerini açıkladı.
