Sp Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç’Tan İhlas Ailesine Ziyaret

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili adayı Şerafettin Kılıç, iktidarı doğru yönlendirmenin gerekli olduğunu savunarak, “Bu yüzden Saadet Partisi mutlaka meclis çatısı altında olmalı” dedi.

Sp Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç’Tan İhlas Ailesine Ziyaret
Şerafettin Kılıç, SP İzmir İl yöneticisi Ali İntaş ve İl Parti Müfettişi Burhaneddin Benbak ile İhlas Holding ve Türkiye Gazetesi İzmir Temsilcisi Naci Koç ile İhlas Haber Ajansı (İHA) İzmir Bölge Müdürü Necati Bahçeci‘yi ziyaret etti.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili adayı Şerafettin Kılıç, bir süre önce vefat eden İhlas Holding ve Türkiye Gazetesi İzmir Temsilcisi Yusuf Ziya Yalçın’a da Allah’tan rahmet dilediğini ve yeni gelen temsilci Naci Koç’utebrik ettiğini söyledi.

Ziyaretinde partisinin seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Kılıç, Türkiye’de manevi ve ahlaki bozukluğun arttığını belirterek “Yapılan araştırmalara göre uyuşturucu kullanma yaşı 12’ye inmiş. Evliliklerin boşanmayla sona ermesi çoğalmış. Bunu önlemenin çözümü ahlak ve maneviyat anlayışı içinde bulunuyor. Bunu yapacak iktidar gücü bizde” dedi. Meclis çatısı altında muhalefetin çok önemli olduğunu, Türkiye’de de güçlü muhalefet eksikliğinin bulunduğunun altını çizen SP Genel Başkan Yardımcısı Kılıç, “CHP’nin yapmış olduğu muhalefeti hiç beğenmiyorum. Yeterli değil. Akıllı, uslu muhalefet iktidarı yönlendirir. Bunun için Saadet Partisi mutlaka mecliste olmalı. Türkiye iki kutuplu ABD sistemi bir yönetim şekline doğru hazırlanıyor” diye konuştu.

Kaynak: İHA