Baü Burhaniye Meslek Yüksekokulu 2010-2011 Mezunlarını Uğurladı

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Burhaniye Meslek Yüksekokulu, 2010-2011 öğretim yılına mezuniyet töreniyle veda etti.

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Burhaniye Meslek Yüksekokulu, 2010-2011 öğretim yılına mezuniyet töreniyle veda etti. Okul bahçesindeki törene Burhaniye Kaymakamı Ali Uslanmaz, Belediye Başkanı Fikret Akova, BAÜ Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Oktay Arslan ve Prof. Dr. Bedri Yüksel, Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Özmetin, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Burhaniye Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ömer Lütfü Met, yaptığı konuşmada 1993 yılında kurulan okulun tarihçesi ve bölümleri hakkında bilgi verdi. Yoğun bir öğrenim sürecinin sonuna gelen mezun öğrencilere, hayatlarının bundan sonraki bölümünde başarılar diledi. Rektör Alkan da öğrencilere seslenerek, “Üniversitede öğrendiklerinizi pratiğe dönüştürme, size hizmet etmiş olan topluma faydalı olma zamanınız geldi. Bundan sonraki süreçte de BAÜ olarak yanınızda olacağız.” dedi.

Tören sonunda, dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi. Okul birincisi Sevcan Kabay, diplomasını Rektör Prof. Dr. Alkan’dan, ikinci Aycan Külahlı Kaymakam Uslanmaz’dan, üçüncü Yeliz Gür de Başkan Akova’dan aldı. Mezun olmaya hak kazanan 210 öğrencinin temsili diplomalarının verildiği tören, keplerin havaya atılmasıyla son buldu.