Chp Uşak Teşkilatı Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl teşkilatı 12 Haziran milletvekilliği genel seçimleri ile ilgili ziyaretlerini sürdürüyor. İl Başkanı Mahmut Ünal başkanlığındaki CHP heyeti ziyaretlerde parti projelerini vatandaşlara anlatıyor.

Chp Uşak Teşkilatı Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
CHP İl Başkanı Mahmut Ünal ve milletvekili adayları Dilek Akagün Yılmaz ile Mustafa Aydın, bugün Malkoçoğlu İlköğretim Okulu’ndaki bahar şenliklerine katıldı. CHP heyeti bahar şenliklerinin ardından Uşak Adliyesi’ni ve Kamyoncular federasyonunu da ziyaret etti. Milletvekili adayları ziyaretler esnasında kendilerini tanıtıp 12 Haziran seçimleri için vatandaşlardan oy istedi. Milletvekili seçilmeleri halinde kentin sorunlarına çözüm bulmak için çalışacaklarını da ifade eden Dilek Akagün Yılmaz ile Mustafa Aydın, CHP’nin aile sigortası başta olmak üzere diğer projelerini de anlattı.

Seçim çalışmalarını birlik beraberlik içinde sürdürdüklerini ifade eden İl Başkanı Mahmut Ünal ise “Seçimlere bir aydan daha az bir süre kaldı. Hedefimiz 3 milletvekilliğini de kazanmak. CHP olarak Uşak’tan en az 100 bin oy alacağımızı düşünüyoruz. Her şeyden önce seçimlerin centilmence bir yarış içerisinde geçmesini arzu ediyoruz. Parti olarak ilimizde seçimlerin huzur içinde geçmesi için üzerimize düşeni yapıyoruz. Kent merkezi, ilçeler, beldeler ve köylerde girilmedik ev bırakmayacağız. Seçim gezilerimizde halkımıza hükümetin yanlışlarını anlatıp kendi projelerimizi ortaya koyuyoruz. Olumlu tepkilerle karşılaşıyoruz. Çiftçi, esnaf, sanayici, emekli ve toplumun tüm kesimleri borç batağında. En büyük şikayet işsizlik. Vatandaşlarımız iş ve aş istiyor. AK Parti hükümeti işsizlik ve yoksulluğa bir çözüm üretemedi. Gerilim politikalarıyla toplumu kamplaştırdı. CHP iktidarında bu uygulamaların tamamı sona erecek. Daha özgürlükçü, yaşanabilir ortam oluşturacağız” dedi

Kaynak: İHA