Ak Parti Seçim Bürosu Açılışında Bisküvi Dağıtıldı

AK Parti, Turgutlu‘nun bazı mahallelerinde seçim bürosu açılışlarına başladı.

Açılışta bir konuşma yapan Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, 2002‘den sonraki bütün finalleri Selvitepe Mahallesinde yaptıklarını belirterek şöyle konuştu: "Selvitepe bizim için çok önemli. Bunu da 2004 yılından bu yana mahalleye yaptığımız hizmetlerimizle gösterdik. 10 yıl Turgutlu‘da görev yapan MHP‘li Belediye Başkanlarımıza soruyorum, Ticaret Lisesinin bulunduğu bölgede neden toprak alımını durdurmadınız. Biz göreve geldikten kısa bir süre sonra bu kararı aldık ve toprak alımını durdurduk. Ancak,

buna rağmen Ticaret Lisesini kurtaramadık. Haziran ayında bu bölgeye Ticaret Lisesini yıkıp bir ilköğretim okulu yapılması için çalışmalara başlayacağız. Biz vaatlerle değil yaptıklarımızla ve yapacaklarımızla konuşuyoruz. Sizlerden iktidarla aynı dili konuşan Ak Parti için oy istiyorum. Yeni yapılacak okul için Genel Başkanımızın destekleriyle Manisa il genel meclisinden 750 bin lira destek çıkarıldı. Haziran ayında başlanacak olan inşaatta kullacağız."

AK Parti 8. sıra milletvekili adayı Mehmet Uçak da şunları söyledi: "Biz iktidarız. İktidarı garantileyen partiyiz. 12 haziranda tüm çabamız partimizin puanını 3-5 puan artırmaktır. Biz diyoruz ki şampiyon belli ikinci kim. Bizim için en büyük çılgın proje yeter söz milletindir diyecek sivil bir anayasadır."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi de yaptığı konuşmada "makam ve mevkimiz ne olursa olsun hizmet etmek bizim için bir onurdur. 8,5 yılda yaptığımız hizmetlerle Türkiye‘miz ayağını sağlam olarak yere basmıştır. Eski ekonomik krizleri hatırlamak lazım. Neden lazım, bir daha yaşamamak için unutmamak lazım. Bir zamanlar ANAP, DSP, MHP vardı, koalisyon hükümeti krizi yönetemeyince ithal bakanlar getirdiler bu ülkeye. Ancak yine de 3,5 yılda kaçıp gittiler, ülkeyi seçime sürüklediler" dedi.

Seçimde halkın teveccühü ile iş başına geldiklerini, gelir gelmez acil eylem planını uyguladıklarını anlatan Tanrıverdi, şunları söyledi: "krizi sona erdirdik. Politikalarımızı oluşturduk. O politikalarla enflasyonu katlettik faizleri düşürdük. Türkiye normalleşen bir ülke oldu ekonomi düzeldi. Bu ülkede açlığı engellemek için yoksulumuzun envarterini çıkardık. Sosyal yardımlaşma derneklerimizi sadece yardım eden değil proje üreten kuruluş haline getirdik. Bu millete hazır balık yemeyi değil balık tutmayı

öğrettik. Bize sadaka devleti diyenler şimdi meydanlarda sallıyorlar. Yoksula 600 lira vereceğim diyerek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday oldun ama kazanamadın. Şimdi o partinin Genel Başkanına söyle İzmir Belediye Başkanına yoksula 600 lira versin, versin de görelim. Çarkçı Kemal verdirtte görelim. Ey CHP ey MHP güneş balçıkla sıvanmaz."

Milletin neyin ne olduğunu bildiğini anlatan Tanrıverdi, sözlerini şöyle tamamladı: "Bu milletin sizin laflarınıza karnı tok. Temiz dürüst siyaset yapanlar hizmet verir. Kirli siyasetle hiç bir şey yapamazsınız. Siyasette hileli ve desteksiz atanların bu millet pabucunu dama atıp onların dükkanını kapatır. Bizim adaylarımızı sizlere hizmetkar olmak için oy istiyor. Bizim içimizde Ergenekondan içeride olup dışarı çıkmak isteyen çeteci mafyacı yok. Onların avukatlığını yapan yok. Bizim tek hedefimiz 2023.

Bizim hedefimiz hep büyük. Bizim hedefimiz 2023‘te kişi başı milli gelir 25 bin dolardır. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Recep Tayyip Erdoğan ne söylediyse yaptı. Sizleri hiç kandırmadı. Yiğit insan dürüst insandır.‘‘

Yapılan konuşmaların ardından Selvilitepe seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreninde Turgutlu Ticaret Lisesi eski Müdürü olan ve emekliye ayrılan Hasan Şahin‘e rozet takılarak AK Parti‘ye kaydı yapıldı. Açılış törenine katılanlara bisküvi ve lokum dağıtıldı.

Kaynak: İHA