Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Muhtarlarla İstişare Ve Planlama Toplantısı Düzenledi

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, mahalle muhtarlarıyla istişare ve planlama toplantısı yaparak, " Bulunduğunuz bölgelerle ilgili, kanal, su, yol ve benzeri sorunları söyleyeceksiniz ve yapılması gerekenlere birlikte karar vereceğiz" dedi.

Mahalle muhtarlarıyla istişare ve planlama toplantısı yapan Özden, ilçede yürütülen hizmetler ve önümüzdeki günlerde yürütülecek hizmetler konusunda muhtarlara bilgi verdi. Yeşil Çubuk Parkında bulunan Ankara Evi‘nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Özden, ilçenin 37 mahallesinin bulunduğunu ve her birinin kendisi için çok değerli olduğunu söyledi. İlçede hizmetlerin merkezden başlayarak bir plan doğrultusunda götürmeye özen gösterdiklerini vurgulayan Başkan Özden, bunu yaparken de diğer

mahalleleri ihmal etmediklerini kaydetti.

Toplantıdan önce her mahalleyi tek tek gezerek yapılanları ve yapılacakları yerinde gördüğünü kaydeden Başkan Özden, ilçeye hizmet noktasında muhtarlarla birlikte mücadele içerisinde olduklarını ifade etti. Seçildikleri günden bu yana kadar güç ve imkanları ölçüsünde mahallelere hizmetler vermeye çalıştıklarını belirten Özden şunları kaydetti, "İlçemizin sorunlarını birlikte düşünüyor, Çubuk için birlikte çalışıyor, kısacası ilçemizi birlikte yönetiyoruz. Birlikte istişare yapıyoruz, birlikte karar

vermeye çalışıyoruz. Bu günde bulunduğunuz bölgelerle ilgili, kanal, su, yol ve benzeri sorunları söyleyeceksiniz ve yapılması gerekenlere birlikte karar vereceğiz."

Belediye Başkan Yardımcıları Hacı Çelebi, Mehmet Kuzal ve birim müdürlerinin katıldığı toplantının devamında oturma sırasına göre mahalleler tek tek ele alınarak bilgi paylaşımı yapıldı. Görüşmeler esnasında ilgili müdürlükçe aynı anda ilgili muhtarın görüş ve istekleri de kayıt altına alındı.

Toplantıda söz alan Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Kalender, muhtarların görüşlerine değer verdiğini ve sık sık biraya gelerek istişare yapan bir belediye başkanı ile çalışmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Mahallelerimizde yapılan hizmetler var. Ancak eksiklerimiz de var. Bu eksiklerimizin yapılacağına da yürekten inanıyoruz" diye konuştu.

Toplantının sonunda ilçe de yürütülen imar, yol, kaldırım ve alt yapı çalışmalar hakkında genel bilgi veren Başkan Özden, ilçeye kurulacak olan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ve çalışmaların hangi aşamaya geldiği hakkında da muhtarları bilgilendirdi.

Kaynak: İHA