Ak Parti Adana İl Başkanı Kebude: "Seçimde Gücümüzü Bir Kez Daha Gösterelim"

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Başkanı Mustafa Kebude, "Seçimde Adana olarak gücümüzü bir kez daha gösterelim" dedi.

Yeşilyurt Mahallesi‘nde düzenlenen mitinge, AK Parti Milletvekillerinden Necdet Ünüvar, Fatoş Gürkan, milletvekili adaylarından Mustafa Özkozanoğlu, Ali Çaldır, İpek Kobaner, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Seyhan İlçe Başkanı Zuhal Aşlamacı, Seyhan İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Can ve Seyhan Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Gürhani katıldı.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Kebude, mitingde yaptığı konuşmada, 12 Haziran seçimlerine işaret ederek, "Adanamız da çok büyük oy potansiyeli oluşturarak seçimde Adana olarak gücümüzü bir kez daha gösterelim" dedi.

Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin Başbakanı olmakla birlikte aynı zamanda Dünya Lideri olduğunu kaydeden Kebude, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Tüm dünya ülkelerinde Erdoğan’ın posteri varsa bu çok daha fazla şeyi ifade ediyor demek. CHP’nin içinde irtica geçmeyen, içinde din istismarı, başörtüsü geçmeyen, MHP’nin de içinde İmralı, Öcalan, terör geçmeyen cümle kurma ihtimalleri yok. Bunların bakış açıları bunlarla sınırlı. Bizler büyük Türkiye’nin temellerini atıyoruz. Bu temellerin atıldığı bu günlerde sizlerde buna şahitlik ediyorsunuz. 4 Haziran’da Başbakanımız Adana’ya geliyor. Tüm Adanalı hemşehrilerimizi Başbakanımızı karşılamaya davet ediyoruz."

Adana’ya AK Parti iktidarı olarak 8.5 yılda çok şeyler kazandırdıklarını söyleyen Kebude, Adana ve Adanalı için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü dile getirdi. Adana’da en çok özlemi duyulan 2. üniversite (Bilim ve Teknoloji Üniversitesi) için düğmeye bastıklarını belirten Kebude, "Genel Başkan Yardımcımız Ömer Çelik’in de açıkladığı üzere Adana’ya yeni devasa bir stat konusu gündemde. Hedefimiz 2023. Türkiye geneline bakarsak eğitimden bir çok alanda yaptığımız icraatlar ortada. Yaptıklarımız yapacaklarımızın yanında çok küçük kalacak. Bunun içinde 12 Haziran’da sizlerin desteğini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Çok sayıda kişinin katılımıyla gerçekleşen mitingde vatandaşlar Kebude ve milletvekili adaylarına sevgi gösterilerinde bulundu.

Kaynak: İHA