Niğde‘de Liseli Öğrencilerden Pilav Günü Etkinliği

Niğde‘de Remide Yılmaz Atabek Anadolu Lisesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen pilav günü etkinliklerinin bu yıl beşincisi yapıldı.

Niğde‘de Liseli Öğrencilerden Pilav Günü Etkinliği
Gençlik haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen programın sunuculuğunu öğrenciler üstlendi. Öğrenci velilerinin de katıldığı şenliklerin açılış konuşmasını yapan okul müdürü Hüseyin Koç, okulların sadece öğrenimi amaçlayan yerler olmadığını, hayatta lazım olan eğitimi de veren kurumlar olduğunu belirterek, “Hiç okula gitmiş çocukla, gitmemiş çocuğun davranışlarının aynı olduğunu gördünüz mü? Biz burada öğrencilerimize öğrenimin yanında eğitimde vermeye çalışıyoruz. Üniversiteye gönderdiğimiz öğrenci bizim gurur kaynağımızdır. Fakat ahlaklı, terbiyeli, saygılı bir üniversiteli bizim en büyük hayalimizdir. Bu yıl okulumuz üçüncü kez arka arkaya Niğde‘nin en kaliteli okulu seçildi. Ayrıca okul olarak temizlik konusundaki hassasiyetimizden dolayı Beyaz Bayrak almayı hak ettik” dedi.

Konuşmaların ardından yapılan eğlence etkinliklerinde öğrenciler yumurta tokuşturma, yaş pasta yeme, sandalye kapma, yoğurt yeme, yumurta taşıma, çuval, poğaça yeme, makyaj yapma ve balon patlatma gibi yarışmalarla gönüllerince eğlendi. Yarışmalarda birinci gelen öğrenciler madalya ve yemekle ödüllendirildi.

Kaynak: İHA