Mmp Genel Başkanı Yılmaz: Bu Bir İç Hesaplaşmadır

Milliyetçi ve Muhafazakâr Parti (MMP) Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kaset tavrını eleştirerek, “Bu bir iç hesaplaşmadır.” dedi.

Milliyetçi ve Muhafazakâr Parti (MMP) Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kaset tavrını eleştirerek, “Bu bir iç hesaplaşmadır.” dedi.

Yılmaz, kasetle ilgili adres aramaya gerek olmadığını belirterek, “İftira ile siyaset yapanlar elbet bertaraf olur. Bu bir iç hesaplaşmasıdır.” ifadesini kullandı. Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Bahçeli’nin milliyetçilerin yakasından düşmesi gerektiğini belirterek, “BDP dışında her Müslüman Türk unsura karşı saldırmak ve hedef göstermek huyundan vazgeç. Kaset için Okyanus ötesine gitmeye gerek yok, adresler bellidir. Birisi Adana, diğeri İstanbul olan kaset için Okyanus ötesinde suçlu aramak tabanı kandırmaya yönelik bir taktiktir.” sözlerini kaydetti.

Yılmaz, birisi Adana diğeri İstanbul’da öğrenci kız çocukları ile ortaya çıkan kaset görüntüleri için Bahçeli‘nin başka adres aramaması gerektiğine işaret ederek, sözlerine şöyle devam etti: “Adresler ve yapılanlar Okyanus ötesinde değil Türkiye’de ortaya çıkmıştır. Alma mazlum ahını. İftira ile siyaset yapanlar elbet bertaraf olur. Bu bir iç hesaplaşmadır. Bunlar devede kulaktır. Bunlardan daha rezil olan, ihaneti de içine alan olaylar vardır. PKK ve BDP işbirliğine uzanan, Kuzey Irak uyuşturucu ticaretine kadar giden kirli ilişkiler de gün yüzüne çıkacaktır.”



MHP’nin dışarıdan hedef gösterme taktiğini hep uyguladığını ileri süren Yılmaz, şu ifadelere yer verdi: “Milliyetçi bir kısım tabanı aldatmak için MHP devamlı dışarıdan hedef göstermek sureti ile genç Türk çocuklarını aldatarak kullanır. Bu MHP için her zaman başvurulan bir yöntemdir. Okyanus açıklamaları da bu taktiğin eseridir.”