Hem Oğlunu Öldürdü Hem Tehditle İşlerini Elinden Almaya Çalıştı

Ankara‘da 2007 yılında Galatasaray posterine deneme maksatlı sıkılan kurşunla oğlunun ölümüne neden olan şahıs, acılı babadan 100 bin TL almak isteyince gözaltına alındı.

Olayla ilgili İHA muhabirine konuşan Ayhan Kaygusuz, 2007 yılında kahvehanede kasada dururken Galatasaray posterine Mehmet E. tarafından sıkılan kurşunla oğlu Gökhan Kaygusuz‘un hayatını kaybettiğini söyledi. Kaygusuz, gözaltına alınan Mehmet E.‘nin en yakın arkadaşı olduğunu gözaltına alınanlardan A.Y‘nin de yanında çalıştığını belirtti. Kaygusuz, Mehmet E.‘nin oğlunun ölümüne neden olmasına rağmen kendisinden şikayetçi olmadığını kaydetti. Olayın ardından kendisinin rahatsızlandığını ve bir süre

işleriyle ilgilenemediğini vurgulayan Ayhan Kaygusuz, bu sırada Mehmet E. ve A.Y.‘nin kendisine ait olan işyerinden zorla para aldıklarını ve sahte belgelerle kendisini borçlandırdıklarını kaydetti. Kaygusuz, en son 2 bin 200 TL‘lik bir senedi 22 bin TL yapmaları üzerine kendisinin bu kişilerden şikayetçi olduğunu anlattı. Acılı baba, kendisinin bu kadar destek verdiği bu kişilerin bu olayları yapmasına inanamadığını kaydetti.

Ayhan Kaygusuz‘un yaptığı şikayet üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Mehmet E. ve 6 kişiyi gözaltına aldı.

Kaynak: İHA