Cizre‘de Banka Önünde Unutulan Şüpheli Paket Paniğe Neden Oldu

Şırnak‘ın Cizre ilçesinde bulunan bir bankanın ATM‘sinin önünde unutulan şüpheli paket ilçede paniğe neden oldu.

Cizre‘de Banka Önünde Unutulan Şüpheli Paket Paniğe Neden Oldu
Cizre‘de bir bankanın önünde unutulan şüpheli paket çevredeki esnaf ve vatandaşlara korku dolu dakikalar yaşatırken şüpheli paket fünye ile patlatıldı. Olay Şah Mahallesi Sanayi Caddesi üzeri Cizre Belediyesi karşısında bulunan bir banka şubesinin önünde meydana geldi. Bankanın bir müşterisinin ATM‘de işlem yaptıktan sonra yanındaki paketi ATM önünde unutması hem banka görevlilerini hem de çevrede bulunan esnafın paniğe girmesine neden oldu. Banka görevlileri ve vatandaşların durumu polise bildirmesinin

ardından olay yerine gelen bomba imha uzmanları ilk önce çevrede güvenlik önlemi aldı. Çevre güvenliği sağlanmasından sonra bomba imha uzmanları şüpheli paket çevresinde inceleme yaptıktan sonra paketi fünye ile patlatmaya karar verdi. Polisler şüpheli paketi etkisiz hale getirmek için çalışırken çevre esnafı ve meraklı vatandaşlar tehlikeye aldırış etmeden olayı izleyerek can güvenliklerini tehlikeye attılar.

Bomba imha ekiplerinin fünye ile etkisiz hale getirdiği paketten okul evrakları çıkarken vatandaşlar ve banka çalışanları rahat bir nefes aldılar.

Kaynak: İHA