Karabükspor’Un Hedefi Ligi En İyi Yerde Bitirmek

Gaziantepspor’u yenerek puanını 37 ye çıkartan Kardemir Karabükspor hafta sonu Ege seyircisine güzel futbol seyrettirmek istiyor.

Gaziantepspor’u yenerek puanını 37 ye çıkartan Kardemir Karabükspor hafta sonu Ege seyircisine güzel futbol seyrettirmek istiyor.

Haftasonu İzmir deplasmanında Bucaspor ile oynayacak olan Kardemir Karabükpor hazırlıklarına başladı. Ligin sonuna kadar çizgileri doğrultusunda mücadele edeceklerini belirten teknik direktör Yücel İldiz, ”Zorlu bir haftadan çıktık. Ama biz bu maçı unuttuk. Yine hayli bir zorlu deplasmana gidiyoruz. Ligin en alt 3 sırada bulunan takımların işleri kolay değil. Buca da bunlardan biri. Son şanslarını kullanmak isteyecekler ve 3 puan için mücadele edecekler. Ama bizim de sezon başından beri bir çizgimiz var hem bu çizgimizi devam ettirmek hem de puan almak için mücadele edeceğiz. Biz de kazanırsak çok büyük bir avantaj yakalayacağımızın bilinçindeyiz.” dedi,

Sakatlık yönünden hayli şansızlıklar yaşadıklarını belirten İldiz, sözlerini şöyle sürdürdü; ”Gerçekten sakatlık konusunda hayli şansız idik. Tozo ve Şenol ameliyat olup sezonu kapattılar. Emmenike belki bu hafta ilk 18 içinde yer alabilecek. Muhammet Özdin ile Muhammet Hanifi ve Angelov düz koşu yapıyor. Kerim belki önümüzdeki hafta kadroda yer alacak. Ama biz her zaman sahaya 11 kişi çıkacak güçteyiz. Bunun yanında kadroda yer alan futbolcumuz verilen görevi yaptığı sürece kadroda yer alacağını biliyor. Bu takım içinde de bir rekabet yarattı. Onun için arkadaşlarımızla zor bir maça çıkacağız. Dediğim gibi ligin sonuna kadar çıtayı yükseltmeye çalışacağız.”