Ak Partili İdris Naim Şahin Sahnede Türkü Söyledi

AK Parti Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili İdris Naim Şahin, Ordu'da katıldığı bir ödül gecesinde sahneye çıkıp türkü söyledi.

Ak Partili İdris Naim Şahin Sahnede Türkü Söyledi
Ordu‘da haftalık yayın yapan yerel Haberci Gazetesi‘nin bu yıl 7‘sini düzenlediği ‘Yılın En‘leri Ödül Gecesi‘ne gecesine katılan İdris Naim Şahin, ‘Onur Ödülüne‘ layık görüldü. Aslen Ordulu olan İdris Naim Şahin, ödül töreninin ardından protokol masasına oturdu. Burada Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı M. Hilmi Güler, Ordu Valisi Orhan Düzgün, İl Genel Meclis Başkanı Engin Tekintaş ile sohbet ettiği sırada Şanlıurfa Sıra Gecesi ekibi sahneye çıktı. Sıra Gecesi ekibi, ilk olarak meşhur ‘Ordu‘nun

Dereleri‘ türküsünün ezgilerini çalmaya başlayınca bir anda dayanamayan İdris Naim Şahin, sahneye çıkarak spiker bayandan mikrofonu istedi. Gayet rahat hareketlerle sahnede türküyü sonuna kadar seslendiren Şahin, geceye katılan davetlilerden coşkulu bir alkış aldı. Türkünün ardından protokol masasına gelen Şahin, bu kez yine Ordu iline ait ‘Hekimoğlu‘ türküsünü masasında söyledi. Hekimoğlu türküsüne Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı M. Hilmi Güler, Ordu Valisi Orhan Düzgün‘de eşlik etti.

Kaynak: İHA