Yıldırım’Da Ulaşım Zincirine Yeni Hatlar Eklendi

Bursa‘nın merkez Yıldırım ilçesinde D/6, D/7 ve D/8 hatlar sefere başladı.

Yıldırım’Da Ulaşım Zincirine Yeni Hatlar Eklendi
Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’ndan alınan bilgiye göre, Yıldırım ilçesinde hastaneler bölgesine ulaşımı kolaylaştıracak D/6, D/7 ve D/8 hatları sefere başladı. D/6, D/7 ve D/8 hatları, vatandaşların Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi, Diş Hastanesi ve Şevket Yılmaz Kadın Doğum ve Çocuk hastanelerine ulaşımını sağlayacak. Tüm hatlarda, engelli vatandaşların da rahatlıkla yararlanabileceği alçak tabanlı araçlar çalışacak olup, tam 1.25 TL, indirimli 0.85 TL’ye ulaşım sağlanacak.

D/6 hattı, İsabey, Demetevler ve Şirinevler mahallelerini BursaRay’a ve Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi’ne bağlayacak olup, İsabey, Demetevler Mahallesi, İsmetpaşa Caddesi, İsmetiye Caddesi, Şirinevler Caddesi, Ankara Yolu Caddesi, Prof. Tezok Caddesi, Mimar Sinan Bulvarı, Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi ve Siteler güzergahını izleyecek.

Karapınar Mahallesi’ni BursaRay’a ve Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi’ne bağlacak olan D/7 hattı, Karapınar Mahallesi, Karapınar Caddesi, 22. Cadde, Ankara Yolu Caddesi, Prof. Tezok Caddesi, Mimar Sinan Bulvarı, Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi ve Siteler güzergahından seferlerini sürdürecek.

D/8 hattı ise Değirmenönü Mahallesi’ni BursaRay’a ve Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi’ne bağlayacak olup, vatandaşlar Değirmenönü Mahallesi, Şehitler Caddesi, Cumalıkızık Caddesi, Ankara Yolu Caddesi, Prof. Tezok Caddesi, Mimar Sinan Bulvarı, Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi ve Siteler güzergahını takip edecek.

Yeni hatların güzergahlarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye de ulasim.bursa.bel.tr adresinden ulaşılabilecek.

Kaynak: İHA