Chp Adayları Stk‘ları Ziyaret Etti, Destek İstedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya Milletvekili Adayları Şeref Han, Zeliha Aksaz Şahbaz, Şeref Doğan, Ruhsen Kundalı ve Faruk Soydan, Simav’da ziyaret ettikleri Sivil toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlardan12 Haziran’da yapılacak genel seçimler için oy istedi, desteklerini beklediklerini bildirdi.

Chp Adayları Stk‘ları Ziyaret Etti, Destek İstedi
Sırasıyla Ziraat Odası, Belediye, Muhtarlar Derneği, 4 Eylül Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Esnaf Kefalet Kooperatifi, Esnaf Odaları ile Simav Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden CHP milletvekili adayları bir yandan esnaf, tüccar, muhtar ve vatandaşın sıkıntısını dinlerken bir yandan da iktidara gelmeleri halinde Simav ile ilgili projelerini belediye başkanı Kasım Karahan ile paylaştılar.

12 Haziranda yapılacak seçimlerin Türkiye için kırılma noktası olacağını ifade eden CHP Kütahya Birinci sıra adayı Şeref Han, CHP’nin iktidarıyla vatandaşın ülke yönetiminde tekrar söz sahibi olacağını kaydetti. Şeref Han,” CHP iktidarıyla yolsuzluklar, yalan talan hepsi tarihe karışacak. Vatandaş rahat ve huzur içerisinde işini takip edecek. Yoksulluk tarihe karışacak. Herkesin bir işi ve aşı olacak. İşçi, memur, emekli, esnaf, sanayici, tüccar herkesin yüzü gülecek” dedi.

Vatandaşlarla sohbet eden birlikte çay kahve içen CHP adayları Simav’da gördükleri ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. CHP adaylarının Simav’daki STK ziyaretlerine CHP Simav İlçe Başkanı Kasım Öner, parti teşkilatı ile Simav’a bağlı Yeniköy beldesinin CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Çakır’da eşlik etti.

Ziyaretlerde Ziraat Odası Başkanı Kadir Bütüner yem fiyatlarının yüksekliğinden süt fiyatlarının ise düşüklüğünden dert yandı. Muhtarlar Derneği Başkanı Raif Adıgüzel’de muhtarların maaşlarının azlığından yakındı. Simav Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Aydoğan esnafların sıkıntılarını anlattı. Terziler, Bakkallar, Fırıncılar, Ayakkabıcılar Kahveciler, İnşaatçılar odası başkanları da üyelerinin geçim sıkıntısının her geçen gün artmasından duydukları endişeleri dile getirdi.

Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu ve yönetim Kurulu üyeleri de, Simav’ın yol sorununun mutlak surette çözüme kavuşturulmasını beklediklerini bildirdi. 4 Eylül Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Keldi, seracılığın bölgede geliştirilmesi için Organize Sera Bölgesinin mutlak surette hayata geçirilmesini beklediklerini kaydetti.

Vatandaşların tek derdi ise geçim sıkıntısı oldu.

Kaynak: İHA