Adını Feriha Koydum 16. bölüm fragmanı yayınlandı.

Adını Feriha Koydum 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Adını Feriha Koydum 16. bölüm fragmanı tıklanma rekorları kırıyor. Adını Feriha Koydum 16. bölüm fragmanı izleyicinin muhteşem ilgisi ile karşılaştı. Adını Feriha Koydum 16. bölüm fragmanı yine dizinin heyecan içerisinde geçeceğini gösteriyor.

Adını Feriha Koydum 16. bölüm fragmanı web ortamında yayınlandıktan sonra en çok izlene videolar arasına girdi. Adını Feriha Koydum 16. bölüm fragmanı dizi hakkında önemli ipuçları içeriyor. Adını Feriha Koydum özellikle bayan izleyicilerin ilgi odağı oldu. Adını Feriha Koydum dizisi Cuma günlerinin vazgeçilmezi haline geldi.

Adını Feriha koydum dizisi ile izleyicinin gönlünde taht kuran ve Feriha’yı canlandıran Hazal Kaya genç yaşına rağmen müthiş bir oyunculuk yeteneği sergiliyor. Adını Feriha Koydum oyuncu performansları ile de büyük alkış alıyor. Adına Feriha Kodum 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Adına Feriha Kodum 16. bölüm fragmanı yoğun ilgi gördü.

Adını Feriha Koydum rakiplerine oranla yeni bir dizi olmasına rağmen ortalığı kasıp kavurmaya devam ediyor. Adını Feriha Koydum dizisinin oyuncu kadrosu ve hikâyesi izleyicileri her Cuma ekran başına kilitliyor. Cuma günleri rakiplerine fark atan Adını Feriha Koydum büyük bir beğeni topluyor.

Adını Feriha Koydum dizisi aslında klasik bir hikâyeyi ekrana getiriyor. Zengin erkek fakir kız aşkının işlendiği Adını Feriha Koydum dizisi hikâyenin işleniş yönüyle diğerlerine göre çok daha öne çıkıyor.

Geçen bölümde Adını Feriha Koydum 15. bölüm yine günün birincisi oldu. Hande’nin Feriha’ya oyun oynayarak hap içirdiğini öğrenen Emir, çılgına döndü ve Hande’yi hayıtından sildi. Gözyaşları içerisinde Emir’e yalvaran Hande kendisini af etmesini istedi ancak Emir hiç oralı olmadı.

Feriha ise Halil ile nişanlanmak zorunda kaldı. Bir düğün salonunda gerçekleşen Nişanda Feriha’nın oldukça üzgün olduğu gözlendi. Koray ise Günce’den tamamen uzaklaştı. Emir’in cd’yi ele geçirmesinde Günce’yi suçlayan Koray, Günce’ye sırt çevirdi.

Adını Feriha Koydum dizisinde Feriha’yı canlandıran Hazal Kaya burslu kazandığı üniversitede zengin, aynı zamanda da yakışıklı olan Emir’e âşık oluyor. Arkadaş ortamının da zengin ailelerin çocuklarından oluşması nedeniyle kapıcı olduğunu söyleyemeyen genç kız, Adını Feriha Koydum adlı dizide oldukça zor anlar yaşıyor.

Bu bölümde ise Feriha’nın yaşanan gelişmeler karşısında neler yapacağı merak konusu. Sevmediği bir adamla evliliğe doğru hızla ilerleyen Feriha Emir ve ailesinin arasında kalıyor. Aile baskısı yüzünden Halil ile nişanlanan Feriha annesinin desteğini de kaybetti. Feriha’nın nasıl bir karar alacağı nişanı bozup bozmayacağı da izleyici tarafından merakla bekleniyor.

Üstüne üstlük bir de ailesi tarafından mahalledeki bir esnafla nişanlanan Feriha’nın ağzını deyim yerindeyse bıçak açmıyor. Adını Feriha koydum dizisi işte bu yönüyle izleyicinin takdirini görüyor ki zaten bu durumda reyting sıralamasından net bir biçimde anlaşılıyor.

Adını Feriha koydum adlı dizinin fragmanı internet ortamına düşer düşmez izleyicinin yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. Tabii bu ilgide yılların oyuncusu Metin Çeken’in de rolü büyük. Adını Feriha koydum adlı dizide Feriha’nın babasını canlandıran Metin Çeken, geleneklerine bağlı bir Türk erkeği yapısını da ekranlara taşıyor.

Adını Feriha Koydum adlı dizinin yeni bölümleri çekildikçe diziye olan ilgi daha da büyüyeceğe benziyor.

Emir Feriha’nın gerçek kimliğini öğrenince nasıl davranacak sorusu da izleyicinin kafasını kurcalıyor. Bu konuyu kendi aralarında tartışan dizi fanatikleri ikiye bölünmüş durumda bir kesim Emir’in Feriha’yı her yeşer ağman kabul edeceğini düşünürken diğer bir kesim ise Feriha’nın Emir’e yalan söylediği için Emir’den tepki göreceği yönünde karar bildiriyor.

ADINI FERİHA KOYDUM ANTALYA’DA YARIŞACAK
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle, Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen 'Antalya Televizyon Ödülleri' adayları dün yapılan ön jüri toplantısı sonucunda belli oldu.

Murat Saygı, Kandemir Konduk, Kudret Sabancı, Berna Laçin, Yüksel Aytuğ, Mesut Yar, Memet Güler, Gizem Kaboğlu, Sancar Sayın ve Adem Akyürek’den oluşan önjüri 32 kategoride, 28 dizi ve 109 televizyon programını oylayarak adayları belirledi.

Önjüri elemeleri sonucunda en iyi dram kategorisinde yarışan 'Muhteşem Yüzyıl' 12, 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' 10, 'Ezel' 9, 'Fatmagül’un Suçu Ne' 7, 'Adını Feriha Koydum' 4 dalda ana jüri tarafından değerlendirilecek. Tekin Akmansoy’a onur ödülü verilecek gecede 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinin 'Küçük Osman'ı Emir Berke Zincidi de 'Jüri Özel Ödülü'nü alacak.

30 Nisan’da yapılacak ödül töreninde, 'En İyi Drama Dizisi' kategorisinde 'Fatmagül’ün Suçu Ne?', 'Muhteşem Yüzyıl', 'Öyle Bir Geçer Zaman ki', 'Adını Feriha Koydum' ve 'Ezel' yarışacak.

Halit Ergeç, Kenan İmirzalıoğlu, Erdal Özyağcılar, Okan Yalabık, Erkan Petekkaya ve Erkan Beşikçioğlu’nun 'En İyi Drama Erkek Oyuncu' kategorisinde karı karşıya geleceği törende, Nebahat Çehre, Hatice Şendil, Beren Saat, Meryem Uzerli, Ayça Bingöl ve Vahide Gördüm 'En İyi Drama Kadın Oyuncu' kategorisinde yarışacaklar.

Antalya’da Dışişleri eski bakanı merhum İsmail Cem’in adına geçen yıl ilki gerçekleştirilen 'İsmail Cem Televizyon Ödülleri'nin adı Cem’in ailesinin, ikinci yıl için isim hakkını Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne vermemesi üzerine 'Antalya Televizyon Ödülleri' olarak değiştirilmişti.

Adını Feriha Koydum 16. bölüm fragmanı yayınlandı.ADINI FERİHA KOYDUM 16. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Adını Feriha Koydum 16. bölüm fragmanı yayınlandı.ADINI FERİHA KOYDUM 16. BÖLÜM FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Adını Feriha Koydum 16. bölüm fragmanı yayınlandı.ADINI FERİHA KOYDUM ÖZEL SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ