Bergama’Da Gönüller Kur‘ân Ziyafetiyle Coştu

İzmir’in Bergama ilçesinde, müftülük ve Kestanepazarı Eğitim Kurumları’nın ortaklaşa düzenlediği Kur‘ân ziyafetine, çevre ilçe ve köylerden de çok sayıda vatandaş katıldı.

İzmir’in Bergama ilçesinde, müftülük ve Kestanepazarı Eğitim Kurumları’nın ortaklaşa düzenlediği Kur‘ân ziyafetine, çevre ilçe ve köylerden de çok sayıda vatandaş katıldı. Programda Diyanet İşleri Başkanlığı Manisa Eğitim Merkezi Müdürü Kurra Hafız Osman Eğin, Kurra Hafız Mustafa Tipi, Hafız Sadık Daştan, Hafız Yaşar Eren, Hafız Ahmet Yüksel Hafız Veysel Törün, Hafız Yunus Emre Vural ve Hafız Veysel Yıldız Kur‘ân okudu. Kestanepazarı ilahi grubuyla da coşan gönüller, Hafız Vedat Özarpacı ve Hafız Muhammed Emin Ayaz’ın kasideleriyle farklı bir gün yaşadı.

Programa Dikili Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Bergama İlçe Müftüsü Bayram Canbey, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Duman, Edremit İlçe Müftüsü Ramazan Tekin, Burhaniye İlçe Müftüsü Ali Efe, Gömeç İlçe Müftüsü Fethullah Uydaş, Ayvalık İlçe Müftüsü Salih Aycan, Dikili İlçe Müftüsü Mahmut Atıcı ve Beydağ İlçe Müftüsü M.Emin Yıldırım da katıldı. Hanımların yoğun ilgi gösterdiği programda misafirlere, tavuklu pilav ve ayran ikram edildi. Yaklaşık 3 saatlik program, evsahibi Müftü Canbey’in teşekkür konuşması ve duasıyla sona erdi.