Mamak Belediyesi Halter Takımı Fırtına Gibi Esiyor

Okullar Arası Ankara Şampiyonası‘nda 4 madalya kazanan Mamak Belediyesi Halter Takımı, Karaman‘da yapılacak Okullar Arası Türkiye Şampiyonası‘na hazırlanıyor.

Mamak Belediyesi Halter Takımı Fırtına Gibi Esiyor
19 Mayıs Stadyumu‘nda düzenlenen Okullar Arası Ankara Şampiyonası‘na 20‘ye yakın okuldan 80 sporcu katıldı. Şampiyonada Mamak Belediyesi Halter Takımı 4 madalya kazandı. Şehit Cihan Yıldız İlköğretim Okulu‘ndan Ömer Açıkgöz birincilik elde ederek altın madalya kazanırken, Ulu Önder İlköğretim Okulu‘ndan Şükrü Öztürk ve Abidinpaşa Endüstri Meslek Lisesi‘nden Ümit Deve ikinci olup gümüş madalya, Abidinpaşa Endüstri Meslek Lisesi‘nden İsmail Keser ise üçüncülük elde ederek bronz madalya kazandı. Müsabakanın

bir sonraki aşaması olan Okullar Arası Türkiye Şampiyonası‘nda Mamak‘ı Şehit Cihan Yıldız İlköğretim Okulu‘ndan Ömer Açıkgöz temsil edecek.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, müsabakada dereceye giren sporcuları kutladı. Akgül, "Takımımızın aldığı başarıyla gurur duydum. Her dalda sporcularımız derece alıyor, bu bizi son derece mutlu ediyor. Mamak Belediyesi olarak spora ve sporcuya verdiğimiz önem burada ortaya çıkıyor. Şeref kürsülerine Mamak‘tan çok sayıda sporcumuzu çıkardık. Halter takımımız da bunlardan bir tanesi. Takım antrenörümüz başta olmak üzere tüm sporcularımızı yürekten kutluyorum" dedi.

Takım antrenörü İsa Altınyurt ise, "Sporcularımızın azmi ile daha büyük başarılara imza atacağımıza inancım tam. 25-28 Mayıs tarihlerinde Karaman‘da yapılacak olan Okullar Arası Türkiye Şampiyonası‘na hazırlanıyoruz. Şampiyonadan iyi derecelerle döneceğimize inanıyorum. Bizlerden desteğini esirgemeyen Mamak Belediye Başkanımız Mesut Akgül‘e teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA