Bilecik’Te Çocuk Festivali

Bilecik’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla belediye tarafından bu yıl 4. Çocuk Festivali düzenlendi.

Bilecik’Te Çocuk Festivali
Belediye binası bahçesinden yürüyüşle başlayan festival, Cumhuriyet Meydanında devam etti. Festivale Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ak Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Vali Yardımcısı Süleyman Özdemir, Ak Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş İl Genel Meclis Başkanı Hasan Hüseyin Çelik’in yanı sıra vatandaşlar katıldı.

Yağcı,” Siz çocuklar yarının büyüğü olacaksınız. Sizleri madden ve malen geleceğinizi iyi bir şekilde hazırlamak için sorumluluğu ve mükellefiyeti bizim üzerimizde. Belediye olarak elimizden geldiği kadar, ilimizde yaşayan gözümüzün gözbebeği, gönlümüzü çiçeği, neşesi olan yavrularımızı geleceğe en donanımlı bir şekilde yetiştirmenin çabası, gayreti içersindeyiz. Biz göreve geldiğimizde 6 tane park vardı. Bugün ise 36 tane park var. Çocuklarımızın her günleri festival, bayram ve mutluluk içersinde geçsin diyoruz. Her zaman mutlu olsunlar.” dedi.

Edebali İlkokulu Okulu öğrencilerinin gösterisinin ardından İstiklal Marşının on kıtasını ezbere hatasız okuyan öğrencilere Vali Yardımcısı Süleyman Özdemir ve Belediye Başkanı Selim Yağcı tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Yağcı festivale gelen çocuklara balon hediye etti. Çocuklar festival için kurulan oyun alanlarında gönüllerince eğlendi.

Kaynak: İHA