Küçük Sırlar 38. Bölüm özeti ve fragmanı

Sinem Kobal ve Burak Özçivit'in başrollerinde oynadığı 'Küçük Sırlar' özellikle genç izleyiciler arasında büyük bir beğeni ile karşılandı.

Küçük Sırlar 38. Bölüm özeti ve fragmanı
Küçük Sırlar dizisinin 38. Bölüm özeti Star Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Ayşegül Çetin'in, onu kıskandığını fark eder. Çet, bunu kendine bile itiraf edemezken, Ayşegül'den duymak ona hiç iyi gelmez. Önce inkar eder, sonra ciddi ciddi düşünmeye başlar.

Demir Erkan'ın varlığına inanmıştır. Bu durumda Su'nun da Saygın'dan yani Erkan'dan kurtulma vakti gelmiştir. Ama bu Su'nun planladığı kadar kolay olmayacaktır. Demir'e Saygın'ın yurtdışında olduğunu söylemesine rağmen, Demir'in Saygın'la karşılaşması sonucu Su oyunu sürdürmek zorunda kalır.

Ali emlakçıya laf anlatamaz. Anlaşmayı iptal edemez. Bunun ardından Biricik'le yaşadığı gerginlik, onun evi terk etmesine sebep olur. Kalabileceği tek yer de yeni kiralanmış olan boş evdir. Arzu, annesi ve Ali'nin arasında kalır.

Cem Aslan, Ayşegül'le yakınlaşmasından güç alır. Ona güvenir. Birlik olunca Çetin'i alt edebileceklerini düşünse de olayların iç yüzü başkadır. Ayşegül'e bir anlaşma teklif eder. Çet'i saf dışı bırakırlarsa, bar ikisine kalacaktır.

Demir, Saygın ve Su'nun konuşmalarını duyar. Eline büyük bir koz geçirdiğini hisseder. Artık oyunun tersine dönme vakti gelmiştir.

Okul arkadaşları arasında geçen ilişkileri ele alan dizide yaşanan aşklar da izleyici tarafından büyük bir dikkatle takip ediliyor.