"12 Haziran Türkiye İçin Hayati Önem Taşıyor"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman, 12 Haziran‘da yapılacak genel seçilerin Türkiye için dönüm noktası olduğunu söyledi.

'12 Haziran Türkiye İçin Hayati Önem Taşıyor'
MHP Bursa Teşkilatı, dağ yöresinde seçim çalışmalarına başladı. MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman ve MHP milletvekili adayları Cüneyt Karlık, Fevzi Zırhlıoğlu, Hasan Toktaş, Şenay Usludoğan, Levent Burmalı, Mehmet Ali Adak, Engin Er, Necati Özensoy MHP İl Başkanı Teyfik Topçu ve Orhaneli MHP İlçe Başkanı İsmail Asa, Orhaneli esnafını ziyaret etti. Büyükataman, önümüzdeki genel seçimlerinde Türkiye için hayati kararların alınacağını belirterek, "Ülkenin içinde bulunduğu şartlar göz önüne alındığı zaman bize göre bu seçim kader seçimi olacaktır. Milletimizden bu dönem tek başına iktidar sorumluluğunu talep ediyoruz. Milletin tahammülü kalmadı. Seçimlerin bölgemize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

Ardından milletvekili adayları, ilçe esnafı ve halkı ile sohbet etti. Partililer, ilçe köylerine dağılarak seçim çalışmalarını sürdürdü.

Kaynak: İHA