Aşk ve Ceza 53. Bölüm fragmanı ve özeti

Nurgül Yeşilçay ve Murat Yıldırım'ın büyük bir performans sergilediği Aşk ve Ceza haftanın ilk günü ekrandaki yerini alıyor. Bu bölümde de bitmek bilmeyen kan davasında yeni gelişmeler yaşanacak.

Aşk ve Ceza 53. Bölüm fragmanı ve özeti
Aşk ve Ceza 52. Bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Pelin'in evinde misafir olan Yasemin, Savaş'a bir türlü ulaşamamış ve bir şeylerin yolunda gitmediğini hissetmiştir. O sırada gelen haber Yasemin'i şok eder. Savaş, cinayet işlediği şüphesi ile gözaltına alınmıştır. Aynı haber Baldar konağına da bomba gibi düşer. Şahnur fenalaşırken Pala soğukkanlılığını korumaya çalışır. Bu arada Moran aşiretinin ileri gelenleri de şaşkındır.

Onlara barış içinde yaşamayı teklif eden ve bunun için topraklarının bir bölümünü gözden çıkaran Savaş Baldar, Reşit ağalarını neden vurmuştur? Yavuz'un kapısını çalan Moran'lar bir cevap bulamazlar, çünkü Yavuz da en az onlar kadar şaşkındır.
Savaş'la konuşan Yasemin'in korkuları yerini cesarete bırakır. Şimdi karşılarında mücadele etmeleri gereken yeni bir kötülük vardır. El ele bunun da üstesinden geleceklerdir. Yasemin bu inançla, dimdik ayrılır Savaş'ın yanından.


Savaş ve Pala artık içlerinde bir hain olduğundan emindir. Yasemin, Savaş'ın suçsuzluğunu ispat edip onu kurtarmanın yollarını ararken Pala'nın evin içindeki haini arıyor olması aklında bir ışık belirmesine neden olur.
Şahnur, bu olayın ardından bir de Mustafa'nın cezasının kesinleşmesiyle bir kez daha yıkılır. Şahnur daha fazla dayanamaz ve olanların hesabını sormaya karar verir!
Öte yandan Yasemin ve Çiçek arasında ipler bir kez daha gerilir.

Yasemin bu kez suskunluğunu koruyamaz ve ciddi bir tartışmanın içine girerler. Sonunda Yasemin tüm soğukkanlılığı ile Çiçek'e bir teklifte bulunur. Bu teklif Çiçek için şok edicidir!

Kan davası son bulacak mı, masum bur biçimde yaşanan aşkta yeni gelişmeler olacak mı soruları yeni bölümün ardından cevap bulacak.