Denizli‘nin Gelir Vergisi Rekortmenleri Belli Oldu

Denizli‘nin, 2010 yılı gelir vergisi ve gayrimenkul sermaye iradı beyannamesi veren mükelleflerden en fazla vergiyi verecek olanlar açıklandı.

Denizli‘nin Gelir Vergisi Rekortmenleri Belli Oldu
Denizli Vergi Dairesi Başkanvekili Muharrem Dörtkol, düzenlendiği basın toplantısında, gelir vergisi sıralamasında üst sıralarda yer alan isimlerin geçen yıllarda da üst sıralarda yer aldığını söyledi. Gelir vergisi sıralamasında ilk sırada olan ve keçe işi yapan mükellefin isminin açıklanmasını istemediğini ifade eden Dörtkol, "Bu mükellefimiz 2 milyon 659 bin TL gelir beyan etti. Ödeyeceği gelir vergisi 562 bin TL. Biz kendisine teşekkür ediyoruz. İkinci sırada 1 milyon 683 bin TL gelir beyan eden ve

315 bin TL vergi ödeyecek isim ise Habip Kızıltaş" dedi.

Denizli‘de, 2010 yılı gelir vergisinde ilk 10 şu isimlerden oluştu:

1. İsmi açıklanmadı. 2. Habip Kızıltaş, 3. Ceyhan Saldanlı, 4. ismi açıklanmadı, 5. Erdoğan Selim, 6. Ercan Barunduk, 7. Talat Erdat, 8. ismi açıklanmadı, 9. Hasan Hüseyin Bozkurt, 10. Kemal Burçak.

Gayrimenkul Sermaye İradı olarak geçen ve mükelleflerin ev, işyeri gibi geyrimenkulleri üzerinden alınan vergi rekotertmenleri: 1. sırada Himmet Akçay, 2. Hasan Kıbrıslıoğlu, 3. Arzu Palazca, 4. Durmuş Ali Çoban, 5. Osman Özgür, 6. Vedat Evran, 7. Muammer Akçay, 8. Selami Urhan, 9. Mesut Uzunoğlu. 10. Yaşar Çeştepe.

Denizli Vergi Dairesi Başkanvekili Muharrem Dörtkol ayrıca, Torba Yasa ile ilgili bilinen af yasası için 26 bin 336 mükellefin başvurduğunu belirterek vatandaşların en geç 2 mayıs 2011 tarihine kadar başvurmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA