Bakan Yıldız: Hedefimiz Her Üç Seçmenimizin İkisinin Oyunu Almak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, genel seçimde her üç seçmenden ikisinin oyunu almayı hedeflediklerini söyledi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, genel seçimde her üç seçmenden ikisinin oyunu almayı hedeflediklerini söyledi. Denizli‘de AK Parti seçim koordinasyon merkezi törenle açıldı. Törene Bakan Yıldız, milletvekilleri Mehmet Yüksel, Mithat Ekici ve Mehmet Salih Erdoğan, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Avni Örki ve milletvekili adayları katıldı.

Açılışta konuşan Bakan Yıldız, 2002 yılından sonra her üç seçmenden birisinin AK Parti’ye oy verdiğini belirterek, “Sonra AK Parti hükümetleri ve bütün arkadaşlarımız, gönüldaşlarımız hummalı bir çalışma yaptı. Doğru çalıştıkça güçlendiler, güçlendikçe daha fazla doğru yapma faaliyet ve kapasitesine ulaştılar. Şu anda her iki seçmenimizden birinin ‘AK Parti’ dediği bir döneme girdik. Hedefimiz, 2023 yılında Türkiye’nin dünyada ilk 10 ekonomi arasına girmesini sağlamaktır. Aynı zamanda her üç seçmenimizin ikisinin de ‘AK Parti’ dediği bir ortam oluşturmaktır.” şeklinde konuştu.

Hedeflerinin sürdürülebilir bir siyasi istikrar için gerekli olduğuna inandığını dile getiren Taner Yıldız, “Siyasi istikrar olmadan hiçbir şey olmuyor. Hiçbir sektörün gücü, ister enerji ister ulaştırmada isterse başka sektörde olsun, içinde bulunduğumuz siyasi istikrarın gücünü aşamıyor. O yüzden gelin, hep beraber Türkiye’nin bizden daha güzel olan geleceğini, daha çok sevdiğimiz çocuklarımıza ve torunlarımıza bırakmak için inşallah AK Parti iktidarını destekleyelim.” dedi.

Konuşmaların ardından seçim koordinasyon merkezinin kurdelesi, Bakan Yıldız ve parti yöneticileri tarafından kesildi.