Ak Parti Hatay Milletvekili Karasayar: Hizmet İçin Yola Devam

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Başbakan Recep Tayip Erdoğan önderliğinde Türkiye’nin bölgesinde en saygın ve en güçlü ülkelerden biri haline geldiğini söyledi.

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Başbakan Recep Tayip Erdoğan önderliğinde Türkiye’nin bölgesinde en saygın ve en güçlü ülkelerden biri haline geldiğini söyledi.

12 Haziran genel seçimlerinde AK Partiden 2.nci sıra milletvekili adayı gösterilen Orhan Karasayar, Ankara dönüşü parti binası önünde kalabalık partililer tarafından karşılandı. İskenderun halkı ile kucaklaşan milletvekili Orhan Karasayar, parti binasında yaptığı açıklamasında, "Hatay’a 70 yılda gelmeyen hizmetleri getirdik. Başbakanımız halkın hizmetkarıyız diyorsa biz de halkın kölesi olmaya hazırız. Bu bağlamda ülkemizin en önemli sorununun işsizlik olduğunu biliyoruz. Çalışmalarımızı da bu yönde sürdürüyoruz. Bu gün Türkiye dünyanın en güçlü ve en saygın ülkelerden biri haline gelmiştir." dedi.

Milletvekili Karasayar, İskenderön Körfezi‘nin enerji merkezi haline dönüşeceğini, limanın özelleşmesi ile bölgede işsizliğin azalacağını ve hizmet sektörünün harekete geçeceğini belirterek, "Sizlerin verdiği bu emaneti en iyi şekilde korumak şehrimize, ülkemize milletimize en iyi hizmeti verebilmek için bu yola baş koyduk. İnşallah 12 Haziran’da da en az 400 milletvekili ile Ak Partiyi iktidara getirmek için el birliği ile çalışacağız." şeklinde konuştu.

AK Parti İskenderun ilçe binasında düzenlenen karşılama törenine Milletvekili Orhan Karasayar, Milletvekili adayları Abdulkerim Güven, Filiz Özçörekçi, Hür Emre Önal, İskenderun İçe Başkanı Musa kurşun, Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, Azganlık Belediye Başkanı Halil Demir, Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, Belediye Meclis üyeleri, parti yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.