Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş Ürgüp İlçesinde

Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, beraberinde daire müdürleri ile birlikte Ürgüp ilçesinde gezi ve incelemelerde bulundu.

Nevşehir Valisi Savaş ve beraberindeki daire müdürleri ilk olarak Ürgüp İlçe Kaymakamı Tuğba Yılmaz‘ı makamında ziyaret etti. Daha sonra sırasıyla Ürgüp İlçe Jandarma Komutanlığı, Ürgüp Belediye Başkanlığı, Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü, Ürgüp Garnizon Komutanlığı ve Ürgüp Hanife- Memiş AKSOY Rehabilitasyon Bakım Merkezi ziyaret eden Vali Savaş, buradaki çalışmalar hakkında İlçe Kaymakamı Yılmaz ve belediye başkanı Fahri Yıldız‘dan bilgiler aldı.

Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, Ürgüp belediyesi ziyaretinde ise belediye başkanı Fahri Yıldız‘dan ilçede beldiyece yürütülen çalışmalar hakkında bir birifing aldı. Yaklaşık 45 dakika süren görüşmenin ardından Başkan Yıldız , Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş‘a ziyaretin anısına el yapımı çini bir tabak ve kilim hediye etti. Daha sonra Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş ve beraberindeki heyet , Bulgaristan‘ın Burgaz Başkonsolosluğunun girişimleri ile Ürgüp‘e gelen Bulgar Ressamların hazırladığı Ürgüp Belediyesi Kültür Merkezindeki Ürgüp ve Kapadokya‘nın güzellikleri konulu resim sergisini ziyaret ettiler.

Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş‘ın Ürgüp Hanife- Memiş AKSOY Rehabilitasyon Bakım Merkezi ziyareti de oldukça renkli geçti. Vali Savaş‘ı Rehabilitasyon merkezi sakinleri Folklor oyunları ve çiçekle karşıladılar. Rehabilitasyon merkezini gezen ve bilgi alan Vali Savaş‘a fotoğrafının olduğu Kapadokya resimli çerçeve hediye edildi.

Kaynak: İHA