Masa Tenisi Turnuvasında İlk Finalistler Belli Oldu

Gebze Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri Derneği’nin (GOSBSAD) düzenlediği “GOSBSAD 2011 Masa Tenisi Turnuvası”nda ilk finalistler Alarko Carrier ile Tekno Kauçuk oldu.

GOSBSAD’ın düzenlediği aktivitelerle üyelerinin ve kamuoyunun büyük beğenisini topluyor. Üyelerinin talepleri doğrultusunda aktivitelerini şekillendiren GOSBSAD masa tenisi turnuvası başlattı.

16 firmanın yarıştığı GOSBSAD 2011 Masa Tenisi Turnuvası renkli görüntülere sahne oluyor. Birbirinden güçlü takımların yarıştığı müsabakalarda ilk finalistler belli oldu.

B Grubu’nda mücadele eden turnuvanın güçlü takımlarından Alarko Carrier, rakipleri Linea Dekor’u, Sew Eurodrıve’u ve Tekno Kauçuk 4-0’lık sonuçlar ile geçerek finale çıkmayı başardı.

B Grubu’nun güçlü takımlarından Tekno Kauçuk da grup ikincisi olarak final turuna çıkmayı başardı. Son maçında Alarko Carrier’e 4-0 yenilen Tekno Kauçuk diğer rakipleri Linea Dekor ve Sew Eurodrıve’u 4-0 ile geçmeyi başardı. 8 Mart Salı günün oynanacak olan diğer müsabakalarda final turuna çıkacak olan diğer 6 takım da belirlenmiş olacak.

Kaynak: İHA