İlköğretim Okulları Arasındaki Basketbol Turnuvası Sona Erdi

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İlçe Lig Heyeti tarafından düzenlenen yıldızlar basketbol turnuvasında dün final heyecanı yaşandı. Son derece çekişmeli maçlara sahne olan turnuvada kızlarda Ödemiş İlköğretim, erkeklerde de Gereli Şehit Er Süleyman Özdemir İlköğretim ipi göğüsledi.

ÖDEMİŞ İLKÖĞRETİM BASKETTE DE İDDİASINI KANITLADI

İlk final heyecanı sabah yaşandı. Kızlarda Ödemiş İlköğretim Okulu ile Birgi Kazımpaşa İlköğretim Okulu şampiyonluk için karşı karşıya geldi. Çok çekişmeli geçen maçı Ödemiş İlköğretim Okulu yıldız kız takımı 50-30‘luk skorla kazandı. Kızlar maç sonunda tribünleri dolduran arkadaşlarıyla sevinçlerini paylaştı.

DEPORTİVO GERELİ‘NİN DÖNÜŞÜ

Yıldız erkeklerde final büyük heyecana sahne oldu. Özel Birgivi Koleji ile Gereli Şehit Er Süleyman Özdemir İlköğretim Okulu birinci olabilmek için kozlarını paylaştı. İlk periyodu 19-16‘lık skorla önde bitiren Birgivi kalan bölümlerde etkin olamayınca Deportivo lakaplı Gereli 16 sayı farkla 49-65‘lik skorla maçın galibi oldu ve şampiyonluğa uzandı.

Öğrenciler tarafından Deportivo diye anılan Gereli Şehit Er Süleyman Özdemir İlköğretim Okulu bir yıllık aradan sonra yeniden şampiyonluk coşkusu yaşadı.

Basketbolda heyecan liseler arasında düzenlenecek genç kız ve erkekler kategorisinde yaşanacak.

Kaynak: İHA