Hakkari‘de Okulları Arası Futbol Turnuvası

Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘İlköğretim Okulları Arası Yıldız Erkekler Futbol İl Birinciliği‘ müsabakaları sona erdi.

Hakkari Şehir Stadyumu‘nda 31 takımın katılımıyla başlayan turnuva, bugün Çukurca Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) ile Yüksekova Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) arasında oynanan final maçıyla son buldu. Her iki takım oyuncuları müsabakadan galip ayrılmak için birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. Yüksekova YİBO takımına karşı üstün bir oyun sergileyen Çukurca YİBO, maçın son dakikalarında attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Turnuva sonunda Çukurca YİBO il birincisi olurken, Yüksekova YİBO ikinci, Hakkari Merkez Sermaye Piyasası Kurulu İlköğretim Okulu ise üçüncü oldu. Turnuvada dereceye giren takımlara kupaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Akdağ ve Hakkari Futbol İl Temsilcisi Adnan Aykut tarafından verildi.

Turnuvada rakiplerini yenerek il birincisi olan Çukurca YİBO‘nun henüz belirlenemeyen bir tarihte Aydın‘da yapılacak olan Danone Spor Şenliği‘ne katılarak Hakkari‘yi temsil edeceği belirtildi.

Kaynak: İHA