Çavuşlu İlköğretim Okulu Öğrencilerine "156 Jandarma İmdat" Semineri

Giresun’un Görele ilçesine bağlı Çavuşlu beldesinde İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Çavuşlu İlköğretim Okulu’nda öğrencilere yönelik “156 Jandarma İmdat” semineri verildi.

Görele Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Nursi Çağlak, Çavuşlu Belde Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Mehmet Akgün ve Jandarma Kıdemli Başçavuş Yaşar Acar tarafından Çavuşlu İlköğretim Okulu’nda sinevizyon gösterimi eşliğinde verilen seminerde, 156 jandarma imdat telefonunun önemine dikkat çekildi. Öğrencilere acil durumlarda 156 jandarma imdat telefonunu kullanmaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

Çavuşlu Belde Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Mehmet Akgün, "Bir suçun işleneceğinden şüpheniz varsa ya da şüpheli bir şey duyuyor veya görüyorsanız, ücretsiz olan 156 Jandarma İmdat telefonunu arayın ve emin olunki Jandarma en kısa zamanda yardımınıza koşacaktır. Çünkü jandarma size bir telefon kadar yakındır. 24 saat saat hizmet veren 156 jandarma imdat telefonunun bir özelliği de ihbarı yapılacak olayın meydana geldiği il neresi olursa olsun o ilin il Jandarma Komutanlığı’nın Türkiye’nin her yerinde direkt olarak aranabilmesidir" dedi.

Kaynak: İHA