Ak Parti Susuz İlçe Teşkilatı Köy Gezilerine Devam Ediyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Susuz İlçe Başkanı Bayram Maral, köy gezilerine devam ediyor.

Susuz İlçe Başkanlığı’na atandığı günden itibaren köy köy gezen Maral, ilçede CHP dönemine bu seçimlerde son vereceklerini belirtti. Köy gezilerine devam eden Maral’ın bu seferki durağı ilçe merkezine 7 kilometre uzaklıkta olan Çığrıklı köyü oldu. 76 haneli 578 nüfuslu köyde AK Parti İlçe Başkanı Bayram Maral ve beraberindeki AK Parti Kars İl Yönetiminden Neval Sezer, Kadın Kolları Başkanı Güler Doğutürk ve Gençlik Kolları Başkanı Salih Zengül’ü köy muhtarı Yılmaz Yalur karşıladı.

Muhtar Yalur’un evinine geçen partililer burada bir süre köylülerle sohbet etti. Köylülerin partililere sıcak ilgi göstermesi ise dikkat çekti. Köy Muhtarı Yılmaz Yalur, geçmiş dönemlerde unutulan köylüleri AK Partililerin ziyaret etmesinden mutluluk duyduğunu belirtti.

AK Parti İlçe Başkanı Bayram Maral, köy ziyaretlerine aralıksız devam ettiklerini, yapılması gereken ve eksiklikleri köylülerden dinlediklerini ve köylülerin sorunlarını çözmek için çalıştıklarını söyledi. Bayram Maral; “KÖYDES projesi dahilinde 79 ile bugüne kadar 5 milyar 735 lira bütçe ayrıldı. Ayrıca köylerimize 71 bin kilometre asfalt, 57 bin kilometre stabilize yol yapıldı. 71 bin kilometre asfalt düşünün kü Kars-İstanbul arasının aşağı yukarı 50’li katı, yine 32 bin 163 köye içme suyu getirildi. Bizde bu 32 bin 163 köylerden birisi olan Çığrıklı köyündeyiz” dedi.

Başkan Maral; “Köylerde AK Partiye karşı büyük ilgi var. Bu bizi çok mutlu ediyor. Özellikle ilçe merkezinde partimize yoğun ilgi olması son derce sevindiricidir. Biz çalışmalarımızı aralıksız devam ettiriyoruz. Amacımız Susuz’da AK Parti rüzgarını estirmek. Bunu başaracağımıza inanıyorum. Çünkü son günlerde partimize karşı olan yoğun ilgi bunu gösteriyor. Biz AK Parti olarak hizmetlerin en iyisini vatandaşlarımıza sunmak için buradayız” diye konuştu.

Köy gezilerine AK Parti İl Teşkilatından katılan yönetim kuruşlu üyesi Neval Sezer, vatandaşların gösterdikleri ilginin kendilerini olumlu etkilediğini vurguladı.

Neval Sezer; “Köylere sürekli il yönetiminden arkadaşlar birlikte geliyoruz. Burada yapılması gerekenleri yerinde görerek, tespit ederek çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. İlçe teşkilatımız yeni göreve başlamasına rağmen baya yol kat etmiş. Bugün bunu burada hep birlikte gördük. Bu da son derece sevindiricidir. Gerek İl Başkanımız ve gerek yönetim kuruşlu arkadaşlarımız ev ziyaretleri 8 yıllık AK Parti iktidarı sürecinde hep devam etti. Biz iktidara geldik diye halkımızı unutmadık. Çünkü onların için var olduğumuzun bilincindeyiz. Bundan dolayı da vatandaşlarımız ve özellikle köylü kadınlarımız AK Parti’ye olan inanç ve güvenlerini her geçen gün arttığını bizlere gösterilen ilgiden dolayı rahatlıkla görebiliyoruz” şeklinde konuştu.

KÖY CHP’LİYDİ AK PARTİ OLDU

Çığrıklı köylüleriyle koyu bir sohbete koyulan partililer, kendilerine gösterilen ilgi karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler. Alirıza Yalınsu isimli 57 yaşındaki köylünün “köy CHP’liydi. AK Partili” oldu sözleri ise dikkat çekti. Köyün hemen hemen hepsinin CHP’li olduğunu ifade eden Yalınsu; “Köy CHP’liydi. Artık AK Partili” oldu. “Köyümüzde CHP defteri kapandı” sözleri İlçe Başkanı Bayram Maral ve beraberindekileri sevindirdi.

Yaklaşık 3 saat süren ziyarette özellikle İl Yönetim Kurulu üyesi Neval Sezer ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Güler Doğutürk’e köylü kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

AK Partililer daha sonra Çığrıklı köyünden ilçe merkezine hareket etti. Partililerin köy gezilerinin devam edeceği kaydedildi.

Kaynak: İHA