Ak Parti Bolu İl Başkanlığı Ziyaretçi Akınına Uğruyor

Bolu Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Şengüleç ve beraberindeki mahalle muhtarları, AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın‘a nezaket ziyaretinde bulundular.

İl Başkanlığı görevini üstlenen Ömer Sayın‘a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Şengüleç, "Zor bir süreçte iktidar partisinin İl Başkanlığı görevine getirildiniz. Yükünüz ağır fakat yeni oluşturacağınız yönetiminiz ile birlikte başarılı olacağınızı temenni ediyorum. Bizler Mahalle muhtarları olarak hiçbir siyasi kurum tarafı değiliz. Elbette ki herkesin siyasi görüşü vardır fakat hiçbir şekilde taraf olmadık, olmayacağız da. Geçtiğimiz günlerde CHP ziyaretinde yaptığımız bazı açıklamaların kamuoyunda yanlış anlaşılmalara yol açtı. Yaptığımız ziyarette, devletin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı vasıtasıyla yaptığı yardımlarda muhtarların görüşlerinin daha fazla dikkate alınmasını dile getirdik. Fakat bu konuyu bazıları başka yerlere çekti" dedi.

AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın da başta Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Şengüleç olmak üzere ziyarette bulunan mahalle muhtarlarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Sayın, "Muhtarlarımız; demokrasimizin halka en yakın, halkın talep ve ihtiyaçlarını bire bir karşılayan kuruluşlardır. Adeta mahallenin parlamentosudur. Muhtarlarımızda bu anlamda mahalle ve köylerinin parlamento başkanlarıdır. Fikirleri ve talepleri bizim açımızdan çok önemlidir. Önümüzdeki parlamento döneminde çalışma koşulları ve özlük hakları konusunda gerekli yasal düzenlemeler yapılacaktır" dedi.

Ziyarette mahallelerin eksiklerini dile getiren muhtarlar, İl Başkanı Ömer Sayın ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Kaynak: İHA