Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Karslı‘dan Kırıkkale‘ye Ziyaret

Kırıkkale‘ye gelen BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı, Sosyal Denge Sözleşmesi‘nin çalışanlar için önemli bir kazanım olduğunu söyledi.

BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Kırıkkale‘ye geldi. İlk olarak BEM-BİR-SEN Kırıkkale Şubesi Başkanı ve aynı zamanda Memur-Sen Kırıkkale Şube Başkanı İsmet Köksal‘ı ziyaret eden Karslı, daha sonra Hacılar Belediyesi‘ni ziyaret etti. Karslı, burada yaptığı açıklamada, Sosyal Denge Sözleşmesi‘nin amacının çalışanların ekonomik durumunu işverenin mali gücünün elverdiği ölçüde bilgi ve becerisini geliştirmek, aynı işi yapan kişiler arasındaki

ücret dengesini sağlamak, çalışanların sosyal ve kültürel düzeylerini yükseltmek ve geleceğe güvenle bakmalarını temin etmek olduğu söyledi.

Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kırıkkale ve Türkiye‘yi etkileyen olaylar da ele alındı. Karslı ve beraberindekiler, daha sonra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın, İl Özel İdaresi bünyesinde çalışan üyeleri ve Yahşihan Belediye Başkanı Yardımcısı Osman Uluyurt‘u ziyaret ettiler.

Kaynak: İHA