Kaymakam’dan Noksel Firmasına Teşekkür

Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan ve Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Noksel Genel Müdürü Salim Erol Akkoyunlu’yu ziyaret ederek Hendek’te yaptırdıkları Noksel İlköğretim Okulu için teşekkür ettiler.

Noksel tarafından Hendek’e yaptırılan 24 derslikli ilköğretim okulunun 2010-2011 eğitim öğretim yılında faaliyete geçmesinden dolayı mutlu olduklarını belirten Noksel Genel Müdürü Salim Erol Akkoyunlu, “Uzun süredir Hendek’te bulunan firmamızın artık Hendek’te sadece fabrikamızla değil yaptırmış olduğumuz okulumuzla da anılacak olmasından dolayı çok mutluyuz. Okulumuzu ziyaret ettiğimizde çocuklarımızın mutluluğunu görmek bize ne kadar doğru bir iş yaptığımızı bir kez daha gösterdi. Okulumuzun her şeyiyle ilgilenmeye devam edeceğiz” dedi.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’de Noksel Fabrikası’nın Hendek’e ilk yatırım yapan fabrikalardan olduğunu söyleyerek, “Yıllardır Hendek ekonomisine gerek sağladığı istihdamla, esnafa sağladığı katkıyla önemli bir katkıda bulunan Noksel Fabrikası’nın ilçemizde bulunan çocuklarımızın eğitim öğretim görmesi için modern bir eğitim yuvası yapmasından dolayı tüm Hendek halkı adına teşekkür ediyorum“dedi.

Kaymakam Mustafa Ayhan’da Noksel yöneticilerine eğitime katkılarından dolayı teşekkür ederek Hendek’e davet etti. Kaymakam Ayhan, “Eğitime katkıda bulunan değerli Noksel yöneticilerini başta Mehmet Emin Karamehmet olmak üzere Hendek halkıyla birlikte ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA