(Özel Haber) Kemal Sunal‘ın Filmi Gerçek Oldu

Kemal Sunal‘ın "Gülen Adam" filmi Bursa‘da gerçek oldu. Çevre yolunda seyreden bir çekicinin üzerindeki prefabrik ev, sürücüleri hayretler içerisinde bıraktı. Trafikte ilginç görüntüler oluşturan prefabrik evi gören sürücüler şaşkına döndü.

Bursa çevre yolunda film gibi bir sahne yaşandı. Fabrikada üretildikten sonra Bursa‘daki bir şantiyeye gitmek üzere 16 BJ 567 plakalı çekicinin arkasına nakledilen prefabrik evin, bir aracın eskortuyla trafikteki görüntüsü dikkat çekti. Çevre yolunda araçlarıyla seyreden sürücüler, yanlarından bir evin geçtiğini görünce ne yapacaklarını şaşırdı. Kartal Tibet‘in yönettiği ve senaryosunu Erdoğan Tünaş‘ın yazdığı ‘Gülen Adam‘ filminde, Sunal‘ın gecekondu yıkımlarını protesto etmek için tekerlekli ev yaparak

trafiğe çıktığı sahneye Bursa çevre yolunda birebir tanık olan sürücüler, ilginç görüntüyü uzun süre seyretti. Çocuğuyla birlikte gezerken çevre yolundan geçen prefabrik evi gören bir anne de şaşkınlıkla aracı izledi. Çekici trafik ışıklarında durduğunda ilginç görüntüler oluşturan prefabrik ev, uzun bir yolculuğunu ardından şantiyeye güvenli bir şekilde ulaştı.

Kaynak: İHA