Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Öğrenci Ailelerini Ziyaret Etti

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz öğrenci ailelerine yaptığı ziyaretlerine devam ediyor.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz öğrenci ailelerine yaptığı ziyaretlerine devam ediyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz ile eşi Özden Yılmaz, Fatih Mahallesi’nde bulunan Mehmet Şarafettin Yaltkaya İlköğretim Okulu’nda okuyan Adem Sucu, Sevda Ergül ve Yazgül Yıldızhan isimli öğrenci ailelerini evinde ziyaret etti. Öğrenci ailelerin ziyaretine Mehmet Şarafettin Yaltkaya İlköğretim Okulu Müdürü Fatih Kayhan eşlik etti.

Ailelerle bir süre sohbet eden Milli Eğitim Müdürü Yılmaz, öğrencilerin evdeki durumlarını öğrenmeye çalıştı. Öğrencilerin derslerini soran Yılmaz, öğrencilerin, okulda ve hayattaki başarılarının herkesin önemli hedefleri arasında bulunması gerektiğini söyledi. Bundan dolayı idareciler olarak, ailelerin her türlü destek ve eleştirilerine önem verdiklerini kaydeden Yılmaz, "Okullarımızda olup bitenlere sırtınızı dönmeyiniz. Veliler olarak desteklerinizi hiçbir zaman eksik etmeyiniz.” dedi.

Yılmaz, çocukların, gençlerin yetişmesinde çevre şartlarının büyük önem taşıdığını dile getirerek, "Okullar kadar sokaklar, arkadaş çevreleri, eğlence ortamları ve diğer faktörler önemli ölçüde etkili olmaktadır. Onları sürekli gözlemek, her konuda destek olmak, okulla sürekli iletişim kurmak gibi önemli görevlerinizin olduğunu asla unutmayın.” diye ailelere tavsiyelerde bulundu.