Başkan Altungün’Den Başarılı Sporculara Yemek

Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, çeşitli spor dallarında Kuşadası’nın ismini gurur tüm Türkiye’ye duyuran başarılı sporcular ve takımlar onuruna akşam yemeği verdi. Yemeğe onur konuğu olarak aralarında Halil Akkaş’ın bulunduğu milli atletler katıldı.

Captain Cafe’de gerçekleştirilen yemeğe Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün ve eşi Sebahat Altungün ile birlikte milli atlet Halil Akkaş ve Kuşadası’nda kampta bulunan atletizm milli takımı sporcuları, Belediye Meclis Üyeleri Murat Saraç ve Muşti Demiroğlu, Türkiye Plaj Voleybolu Ligi’nde Türkiye Şampiyonu olan Kuşadası Gençlikspor bayan plaj voleybolu takımı, futbolda bölge şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası’nda Kuşadası’nı temsil edecek olan Kuşadası Gençlikspor’un U-14 ve U-15 futbol takımlar ve bölge şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Kuşadası Atletizm takımlarının başarılı sporcuları katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, başarılı sporcular sayesinde Kuşadası’nın neredeyse tüm spor dallarında bir çok başarıya imza atmaya başladığına dikkati çekti. Kuşadası Belediye Başkanı olarak Kuşadası’nın ismini spordaki başarılarla duyuran tüm sporcularla gurur duyduğunu belirten Başkan Altungün, “ Sporda Kuşadası’nın potansiyelinin değerlendirilmesi için belediye olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren tüm imkanlarımızı seferber ettik. Genç sporcularımızın her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Hepinizle gurur duyuyorum. Hedefimiz bu başarıları devam kılmak olsun “ dedi. Başkan Altungün ayrıca, milli atlet Halil Akkaş’ın yemekte bulunmasından sonra derece mutluluk duyduklarını belirtti. Halil Akkaş’da Kuşadası’nda gerçekleştirdikleri kamp sırasında yoğun bir ilgi ve sevgiyle karşılandıklarını belirterek, “ Şu ana kadar kamp yaptığımız yerler içerisinde Kuşadası’nın yeri çok başka oldu. Burada büyük ilgi ve sevgi gördük. Buranın kalbimizdeki yeri her zaman bambaşka olacak “ diye konuştu.

(ZH-

Kaynak: İHA