Protokol Ve Siyasiler Gençlere Sahip Çıkmadı

Adıyaman Kültür ve Gençlik Derneği tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen Yılın En‘leri ödül törenine hiçbir protokol üyesi katılmayınca hazırlanan plaketler sahiplerine verilemedi.

Adıyaman Kültür ve Gençlik Derneği tarafından İhlas Haber Ajansı (İHA) yılın haber ajansı seçilirken, plaketi İHA Adıyaman Muhabiri Ahmet Arslantaş, Dernek Başkanı Mehmet Mustafa Turan‘ın elinden aldı.

Sedir salonda düzenlenen etkinlik Adıyaman Kültür ve Gençlik Dernek Başkanı Mehmet Mustafa Turan‘ın yaptığı açılış konuşmasıyla başladı.

Mehmet Mustafa Turan, amaçlarının gençlere toplumun bütün kesimlerinden hizmet eden kişileri seçmek olduğunu ifade ederek, "Hem en iyileri seçmek hem de gelecek yöneticileri teşvik etmek istedik. Bu kişileri belirlerken gençler arasında çalışma yürüttük. Bu çalışma sonucunda isimleri belirledik. Gönül plaket alacak kişileri burada görmek isterdi fakat maalesef onları burada göremedik" dedi.

Konuşmacıların büyük kısmı protokol üyelerinin etkinliğe gelmemesine tepki gösteren açıklamalarda bulundu.

Açılış konuşmasının ardından düzenlenen etkinlikte plaket almaya çok sayıda kişi gelmezken, bazı kurum yetkilileri ise temsilci gönderdi.

Toplam 20 kişinin layık görüldüğü törende Mustafa Alkayış, Ragıp Ersoy, Tayfun Güzel, Mahir Alan ve Ahmet Arslantaş kendi plaketlerini alırken, diğer kişiler plaketlerini almaya gelmedi. Plaket töreninin ardından yerel sanatçılar müzik şöleni sundu.

Adıyaman Kültür ve Gençlik Derneği tarafından ödüle layık görülen kişiler ise şunlardan oluşuyor:

"Vali Ramazan Sodan (Yılın En İyi Yöneticisi), Necip Büyükaslan (Yılın En İyi Belediye Başkanı), Emniyet Müdürü Mehmet Bilici (Adıyaman‘ın Huzurunu Sağladığı için), Yaşar Güleş (En Cesur Siyasetci), Pro.Dr. Hacı Duran (Yılın En İyi Eğitimcisi), Ayla Pektaş (Yılın En İyi Kadın Girişimcisi), Murtaza Yetiş (Yılın En İyi Çıkış Yapan İdarecisi), Nihat Dolaş (Yılın En İyi Bürokratı), Abdullah Öztürk (Yılın En Genç ve Başarılı Siyasetçisi), İsmet Açıkgöz (Yılın En Başarılı Yatırımcısı), Gülaras Firması (Yılın

En İyi Firması), Mehmet İnan (Yılın En İyi İdarecisi), Mustafa Uslu (Yılın En İUyi STK Başkanı), İHA (Yılın En İyi Haber Ajansı), Ragıp Ersoy (En Cesur Gazeteci), Tayfun Güzel (Yılın En İyi Tv Programcısı), ASU Tv (Yılın En İyi Tv Kanalı), Yaman Haber (Yılın En İyi Haber Sitesi), Kervan Saray (Yılın En İyi İşletmesi)."

Kaynak: İHA