"Muhsin Yazıcıoğlu‘nu Anma Ve Anlama" Gecesi Düzenlendi

2 yıl önce helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi Lideri Muhsin Yazıcıoğlu için Malatya‘da anma gecesi düzenlendi.

Malatya Alperen Ocakları tarafından Malatya Belediyesi Konferans Salonu‘nda düzenlenen "Muhsin Yazıcıoğlu‘nu Anma ve Anlama" gecesine, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Avukat Arif Yıldız, Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Mehmet Asiltürk, Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Ramazan Keltaş ve Gönüllerde Birlik Vakfı Başkanı Hasan Çağlayan‘ın yanı sıra sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan gecede bir konuşma yapan Alperen Ocakları Doğu Anadolu Bölge Başkanı Ayetullah Geçen, "Yürüdüğümüz bu yol, mukaddes bir davadır. Mukaddes davalarda ölüm bile güzeldir. Muhsin Yazıcıoğlu, emir olunduğu gibi dosdoğru yaşayan, Allah ve Resulü‘nün çizgisini hayatına rehber edinmiş, gücünü imanından alan, gençlik yetiştirme gayreti ve azmi içerisinde olan bir liderdir. Muhsin Yazıcıoğlu, ölüme iman etmiş, şehit gibi yaşamış ve şahadet mertebesine erişmiştir. Bizlerde onun

yetiştirdiği gençler olarak, ölüme iman etmiş, şehit gibi yaşama gayretinde olan ve şahadete susamış teşkilatlarız" dedi.

BBP İl Başkanı Ramazan Keltaş ise "Değerli liderimizin davası Malatya‘ya geldi. Bu davayı, kafalarda küçücük bir soru işareti bile kalmadan aydınlığa kavuşturacağız" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından BBP‘nin lideri Muhsin Yazıcıoğlu‘nun mitinglerindeki konuşmaları sinevizyon eşliğinde gösterildi. Şiir dinletisinin de sunulduğu gecede, Gönüllerde Birlik Vakfı Başkanı Hasan Çağlayan, bir konferans verdi.

Kaynak: İHA