Aref Ghafouri büyük final (Aref Ghafouri final gösterisi)

Aref Ghafouri final hilesi. Aref final hilesi masada gizli olduğu ortaya çıktı. İşte Yetenecek Sizsiniz Türkiye Aref final hilesi ve Aref videoları. Aref'in final sırrı bu kez de çözüldü. Aref Ghafouri sırrı ortaya çıktı ve Aref'in sırrı burada! Sefa Doğanay hürrem taklidi ve Sefa Doğanay Yetenek Sizsiniz programının filnalinde birinci oldu. Sefa

Aref Ghafouri büyük final (Aref Ghafouri final gösterisi)
Aref Ghafouri final hilesi. Aref final hilesi masada gizli olduğu ortaya çıktı. İşte Yetenecek Sizsiniz Türkiye Aref final hilesi ve Aref videoları. Aref'in final sırrı bu kez de çözüldü. Aref Ghafouri sırrı ortaya çıktı ve Aref'in sırrı burada! Sefa Doğanay hürrem taklidi ve Sefa Doğanay Yetenek Sizsiniz programının filnalinde birinci oldu. Sefa Doğanay izle.Aref Yetenek Sizsiniz programının finalinde ikinci oldu.Aref Ghafouri büyük final gecesinde neler yaptı?

Yetenek Sizsiniz yarışmasında Aref'in yaptığı gösteriler herkesin dilinde dolaşırken, nasıl yaptığı da çok konuşuluyor. İşte Aref'in final gecesi yaptığı numaranın büyük sırrı. Aref 3 mavi top koyduğunu söylüyor ama aslında fanusa sadece 2 tane top atıyor bir tanesinin sahibi zaten belli. Yani 1 numara... Zaten ilk olarak seyirciler arasından gözüne çarpanda o. Daha sonra nabzını durduruyor ve 1 numaranın hareketlerinde neredeyse hiç bir şaşkınlık yok gayet amatörce davranıyor ve kendini ele veriyor. Sıra geliyor metal kaybolma numarasına. Kolyenin ucundaki metal sıcak suda açılabiliyor Aref'te bunu zaten biliyor. Kart numarasına gelince 1 numara zaten hangi kartı seçeceğini önceden biliyor Aref'e sadece göstermek kalıyor. Aref uyanıyor ve metalin benzeri Aref'in ağzından çıkıyor. Çünkü zaten Aref'te var. Son olarak masayı açıklayalım masa zaten illüzyonistlerin kullandığı bir masa. YANİ MARİFET AREF'TE DEĞİL MASADA...


Aref Ghafouri büyük final (Aref Ghafouri final gösterisi)  AREF VİDEOLARI İÇİN TIKLAYIN

Aref Ghafouri büyük final (Aref Ghafouri final gösterisi)   SEFA DOĞANAY VİDEOLARI İÇİN TIKLAYIN

Aref Ghafouri büyük final (Aref Ghafouri final gösterisi)

AREF KENDİ ALANINDA BİRİNCİYDİ

"Yetenek Sizsiniz Türkiye" de Aref ile finale kaldınız. O haftalar boyunca yarışmanın favorisiydi. Kazanmasına garanti gözüyle bakılıyordu. Aref'i elemek de sizi şaşırtmış olmalı...Bence son 14'e kalan herkes o yarışmanın birincisi sayılır. Çünkü hepimiz farklı kategorilerdeydik, bir şekilde kıyaslanmamız da mümkün değildi, format gereği bir birinci olması lazımdı. Aref bence kendi alanında yani illüzyonda çok yetenekliydi. Eleme konusunda da inanın o an kim kazanacak hiç bilmiyorduk, ikimiz de heyecan içinde bekledik. Derken ismim açıklandı ve konfetiler tepemden aşağıya dökülmeye başladı.

Yarışma sırasında yaptığı numaralar internette açıklandı. "Foyası meydana çıktı" dendi. Sizce oyların düşmesinde bu da etkili olmuş mudur?Olmuşsa da saçma çünkü adı üstünde illüzyon. Hepsinin içinde bir numara, bir göz aldanması var. Yetenek bunu başarılı sunabilmek, seyirciyi inandırabilmek... Aref'te de bu vardı. Aramızda bir rekabet ve düşmanlık da kesinlikle yok. Beni ilk tebrik eden kişi oydu. Kuliste de babası tebrik etti.