Vali Özdemir Çakacak Karahallı’Da Köyleri Gezdi

Uşak Valisi Özdemir Çakacak, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Karahallı ilçesi ve köylerini ziyaret etti. İlçenin ve köylerin sorunlarını yerinde inceleyen, vatandaşlarla sohbet eden Vali Özdemir Çakacak, hizmeti vatandaşın ayağına götürmek için çalıştıklarını söyledi.

Karahallı gezisini ilçe Kaymakamı Sinan Aslan’ı ziyaret ederek başlayan Vali Özdemir Çakacak, Karbasan Beldesi ile Buğdaylı ve Deli Hıdırlı köylerini de ziyaret etti. Vali Özdemir Çakacak’a gezi sırasında İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay İsmail Özcan, Tarım İl Müdürü Atilla Arslan,İl Defterdarı Abdullah Kırım İl Emniyet Müdür Vekili Uğur Puğ, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Ecemiş de eşlik etti. Vali Çakacak, kaymakamlık ziyaretinin ardından ilçe merkezinde Karahallı Belediyesi, çarşı esnafı ve Organize Sanayi Bölgesi’ni gezdi. Organize Sanayi Bölgesi’nde bazı tesislerdeki inceleme gezisinin ardından Karahallı Ticaret ve Sanayi Odası’nda onuruna verilen öğle yemeğine de katılan Çakacak, vatandaşlarla da sohbet etti. Karbasan Beldesi, Buğdaylı ve Deli Hıdırlı köylerinde halkın sorunlarını dinleyen Vali Çakacak, Türk milletinin hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi. İl Özel İdaresi olarak köylerin temel sorunlarını çözmeye ve hizmeti milletin ayağına götürmeye çalıştıklarını anlatan Uşak Valisi, “Devletimiz her alanda vatandaşına hizmet ediyor. Eğitim, sağlık ve alt yapı sorunlarını çözmek için çalışıyoruz. KÖYDES ve Özel İdare imkanları ile köylerimizin yol ve içme suyu sorununu çözdük. Devletimiz hizmeti vatandaşının ayağına götürmeye çalışıyor. İlimizde birkaç aydır devam eden şap hastalığı ile mücadele çalışmalarımız devam ediyor. Alınan önlemler hayvan sağlığını korumak, şap salgınını söndürmek ve vatandaşımızın kayıplarını en aza indirmek içindir. İlimizde 3 adet organize sanayi bölgemiz var. 2011 yılını tanıtım yılı ilan ettik. Bu kapsamda ilimizin ekonomik olarak daha fazla gelişmesini arzu ediyoruz. Yeni yatırımlar çekmek için çeşitli fuarlara katılıyoruz. limizin tüm dinamikleri ile ortak projeler üretmeye gayret ediyoruz. Amacımız daha fazla istihdam oluşturmak, vatandaşlarımızın gelir düzeyini arttrmak ve var olan potansiyelimizi harekete geçirmek”dedi.

Köy ziyaretleri sırasında çocuklarla da yakından ilgilenen, çocuklara çikolata ve kitap dağıtan Vali Özdemir Çakacak, vatandaşlarla da sohbet etti.

Kaynak: İHA