Mahalle Muhtarı, Trafik Sorununu Valiye Anlattı

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Kaletepe Mahallesini ziyaret ederek vatandaşın sorunlarını dinledi. Mahalle Muhtarı Mehmet Şeker, Vali Güner‘e yaşadıkları trafik sorunundan dert yandı.

Mahalle Muhtarı, Trafik Sorununu Valiye Anlattı
Hergün bir mahalleyi ziyaret etme kararı alan Güner‘in ilk durağı Kaletepe mahallesi oldu. Ziyarette Güner‘e Emniyet Müdürü Kadri Kartal, İl Sağlık Müdürü Bediha Türkyılmaz, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Koşan eşlik etti. Vatandaşlardan sıkıntılarını çekinmeden anlatmalarını isteyen Vali Güner, sıkıntıları çözmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Yapılan hizmetlerden dolayı devlet adına mutlu olduğunu dile getiren Güner, "Bu sıkıntılarınızın takipçisi olacağım ve hepsiyle tek tek ilgileneceğim. Biz sizin hizmetkarınızız. Bu devlet varoldukça bizde varolacağız." dedi.

Kaletepe Mahallesi Muhtarı Mehmet Şeker ise değiştirilen okul isminin yeniden "Eskiden Kale Okulu" olmasını istedi. Trafikte sıkıntı yaşadıklarını anlatan Şeker, "Mahallemizde arabalar çok hızlı geçiyor. Yollarda hiçbir hız engelleyici yok. Camiden çıkan vatandaşımız ve okuldan çıkan öğrencilerimiz var. Mahallemize hız kesici istiyoruz. Ankara‘da doğal gaz çalışması yapılıyor ve kazılan yerler iş bitince asfalt atılıyor. Fakat bizim burada bir yılı aşkın bir sürede asfalt atılmıyor. Yağmur ve kar yağdığında mahallemiz çamur oluyor ve vatandaşımız yollarda yürürken eziyet çekiyor." diye konuştu.

Dolmuşların güzergahlarının da değişmesini ve mahalleden geçmesini isteyen Şeker, kurulan baz istasyonlarının insan sağlığına zarar verdiğini belirterek mahalle dışına çıkartılması gerektiğini ifade etti.