Hande Yener Ve Emrah, Tatlıses‘i Ziyaret Etti

Uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan İbrahim Tatlıses‘i tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden Hande Yener ve Emrah, ünlü türkücünün durumu hakkında bilgi aldı.

Ünlü türkücünün tedavisinin sürdüğü hastaneye ziyaretçi akını sürüyor. Şarkıcı Hande Yener ve sanatçı Emrah da bugün hastaneye gelerek Tatlıses‘in durumu hakkında bilgi aldı. Hande Yener, hastane önünde Derya Tuna‘nın elini tutarak bir süre sohbet etti. Ardından hastaneye giren Yener, çıkışta basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "İyi haberlerini aldık. Kendisini görmemiz şu anda mümkün değil. İnşallah en yakın zamanda kendisini de ziyarete gelmeyi istiyorum. Hepimiz şok olduk. Ama iyi haberle de şok

olduk diye düşünüyorum. Bugün ailesine ve sevenlerine geçmiş olsun dileklerimi iletmeye geldim. Aynı şekilde asistanına da geçmiş olsun. Derya Hanım çok heyecanlı konuştukları için. Derya Hanım ve İdo‘nun keyfi yerinde. Hepsi daha iyi haberleri bekliyorlar. Hepimiz hala riskli bir dönemde olunduğunu biliyoruz. İnşallah iyi olacak. Sadece sağlığını konuştuk" dedi.

Hastaneye annesi ile birlikte gelen Emrah ise soruları yanıtsız bıraktı. Tatlıses ve ailesini ilk günden beri yalnız bırakmayan Adnan Şenses de bugün yeniden hastaneye gelerek bilgi aldı.

Kaynak: İHA